Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

20.5.11

Αστείο μετά... πληρωμής


"Με νίκησε! Αυτή η λίγκα έχει τη συνήθεια να δημιουργεί πάντα ωραίες ιστορίες στο ντραφτ".Για χάρη αυτής της δήλωσης είναι πολύ πιθανό να βγάλει ένα αξιοσέβαστο ποσό απο την τσέπη του ο David Kahn,καθώς το ΝΒΑ προτίθεται να τον τιμωρήσει με πρόστιμο.



Ο general manager των Timberwolves προχώρησε στην παραπάνω δήλωση μετά την... ήττα της Minnesota αλλά και του ίδιου,στην προχθεσινή κλήρωση του ντραφτ απο τους Cavaliers(κέρδισαν το πρώτο πικ) και τον 14χρονο γιό του ιδιοκτήτη τους Νick Gilbert,η οποία για κακή του τύχη θεωρήθηκε προσβλητική.Αυτό διότι το πρόσωπο της βραδιάς,ο μικρός Nick,πάσχει απο μία σπάνια εκ γενετής αρρώστια.

Παρ'όλα αυτά το αφεντικό των ''λύκων'' έδωσε μία απάντηση σε αυτό τονίζοντας πως:''Δεν πιστεύω σε παραδόσεις ή κατάρες, αλλά πιστεύω στη δύναμη της ιστορίας. Απλώς αστειεύτηκα, λέγοντας ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια καλύτερη ιστορία για ένα 14χρονο αγόρι από το να κερδίζει ένα γκρουπ μεσήλικων''.

Ωστόσο,απ'ότι φαίνεται,το αστείο του θα το πληρώσει κάπως ακριβά ο David Kahn,ο οποίος έχει κληθεί και στο παρελθόν να πληρώσει πρόστιμο λόγω δηλώσεων του που δεν ''άρεσαν'' στη λίγκα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management