Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

19.5.11

Kαλώς ήρθατε στο Texas Vol.2

'Αλλη επιλογή περιμέναμε να μας οδηγήσει στο ταμείο-με βάση πάντα την εξέλιξη της αναμέτρησης- και τελικά άλλη ήταν αυτή που το έκανε.Αναφέρομαι φυσικά στα δύο πονταρίσματα που κάναμε χθες,στον αγώνα των Bulls με τους Heat.Συγκεκριμένα,το under 181,5 το οποίο στο ημίχρονο το....κλαίγαμε,λόγω των 94 πόντων που σημείωσαν οι δύο ομάδες,ήταν αυτό που μας δικαίωσε,καθώς συνολικά σημειώθηκαν 160 πόντοι.



Ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο και με τον Carlos Boozer,αφού τα 9,5 ριμπάουντς που επιλέξαμε να μαζέψει δεν τα έπιασε καθώς σταμάτησε στα 8.Απο 'κει και πέρα και σε ό,τι έχει να κάνει με τα σερί,στο 24 ποντάραμε και πιάσαμε τη νίκη του Miami,ενώ στο contra επαληθεύτηκαν και το ''ΟΧΙ'' στο ''αν ο Rose πετύχει περισσότερους απο Wade και Chalmers μαζί'',αλλά και το ''το πολύ σε μία'' στο δίλλημα ''σε πόσες ελεύθερες βολές θα ευστοχήσει ο Omer Asik''.

Σήμερα μπαίνουμε στο... αεροπλάνο με προορισμό την πολιτεία του Texas και την πόλη του Dallas,για να παρακολουθήσουμε και να ποντάρουμε στο δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών της Δύσης.Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε και απο αυτή την αναμέτρηση,με σκοπό πάντα την ''επίσκεψη'' μας στο ταμείο.

Μονό
Dallas Mavericks-Oklahoma City Thunder 1 με χάντικαπ -5,5(1,90)

Αγωνιστική απόδοση παίκτη
Shawn Marion under 11,5 πόντους(1,83)

Προσοχή:Οι αποδόσεις είναι ΜΟΝΟ απο την bet365 και αφορούν την ώρα που κοινοποιήθηκε το κείμενο στο blog.Για οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτές δεν ευθύνεται το Ν.Β.Αir.

Sport24
Στο 24 θα επιλέξω το 2/2 για τους Mavericks ποντάροντας στη νίκη τους ''με 6 η περισσότερους πόντους''.Αυτό καθώς οι Thunder δε με πείθουν πως μπορούν να τους κοντράρουν στο Dallas,παρόλο που στο πρώτο παιχνίδι δεν τα πήγανε άσχημα.

Contra
Στο contra δεν βλέπω ζεστά τον Sefolosha  να μοιράζει δύο ασίστ και λέω να επιλέξω το ''κάτω απο 2 '',ενώ σαν δεύτερη επιλογή μου κάνει και το ''κάτω απο 32 πόντους'' για τον Nowitzki,με ρίσκο ωστόσο.Απο 'κει και πέρα βλέπω νίκη Mavs με πάνω απο έξι και τον Sefolosha να πετυχαίνει ένα τουλάχιστον τρίποντο.


Υ.Γ 1Σας περιμένουμε όλους και σήμερα το βραδάκι(μέχρι της 05:10 τα ξημερώματα) για να σχολιάσουμε τους αγώνες στους οποίους ποντάραμε,να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια(μέσα απο το Ν.Β.Αir) και να κάνουμε τον χαβαλέ μας μέσω του chat του blog.

Y.Γ 2 Οποιοσδήποτε θέλει να με ρωτήσει κάτι που να αφορά τις επιλογές μου στη στήλη ''Κάρφωμα'',ανάλυση,τραυματίες,στατιστικά,προηγούμενα μάτς,βαθμολογίες,ρεκόρ κτλ. θα είμαι στη διάθεση σας  εώς της 05:10.Οπότε  ότι θέλετε μέσω του Chat μπορείτε να με ρωτήσετε,ακόμα και πέρα απο τις επιλογές μου.


 Υ.Γ 3 Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω ακόμη μία φορά να προωθήσετε το blog μας(εφόσων φυσικά σας αρέσει και το παρακολουθείτε)έτσι ώστε να το μάθουν κι άλλοι ''άρρωστοι'' με το Ν.Β.Α και να μεγαλώσει η παρέα μας.Mπορείτε να το κάνετε με το να γίνετε μέλος στη σελίδα μας στο facebook και να την στείλετε σε όλους τους φίλους σας,να το προτείνετε γενικότερα κι εκτός facebook ακόμα,να το στείλετε με mail κτλ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management