Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

26.5.11

To Kάρφωμα:Πληρώνουν καλά οι ασίστ του James


Μετά το προχθεσινό 2/2 ήρθε το χθεσινό 0/2 στις στοιχηματικές μας επιλογές,λες και είχαμε ανάγκη να ισορροπήσουμε την κατάσταση στο λογαριασμό μας.Το βασικό μας ποντάρισμα αφορούσε τη νίκη των Mavericks με την κάλυψη του χάντικαπ των -6,5 πόντων,το οποίο δεν ήρθε ποτέ,καθώς οι πρωταθλητές της Δύσης ναι μεν επικράτησαν αλλά με τέσσερις.Σαν να μην έφτανε αυτό η ατυχία μας χτύπησε την πόρτα και στο over 9,5 ριμπάουντς του Tyson Chandler,με τον σέντερ του Dallas να μαζεύει πέντε στην πρώτη περίοδο και σε όλο το υπόλοιπο αγώνα άλλα τέσσερα.Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μας στείλει στον κουβά για...μισό ριμπάουντ.


Απο ΄κει και πέρα και σε ό,τι έχει να κάνει με τα σερί,στο 24 πήραμε τη νίκη των Mavs ''με 7 η περισσότερους πόντους'' για το οποίο όπως ανέφερα και παραπάνω δε δικαιωθήκαμε.Κάτι τέτοιο δε συνέβη και στο contra,αφού εκεί είχαμε το απόλυτο με 4/4 σωστές προβλέψεις.


Σήμερα μεταφερόμαστε ανατολικά και συγκεκριμένα στο Chicago της πολιτείας Illinois,για να ποντάρουμε και να παρακολουθήσουμε τον πέμπτο αγώνα της σειράς των τελικών της Ανατολής ανάμεσα στους Bulls και τους Heat.Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε,αφού πρώτα τονίσω πως εκτός είναι ο Omer Asik για τους γηπεδούχους,ενώ αμφίβολος με καλές πιθανότητες να αγωνιστεί είναι ο James Jones του Miami.

Aγωνιστική απόδοση παίκτη(μονά)
Chris Bosh over 18,5 πόντους(2,00)
Lebron James over 6,5 ασίστ(2,10)

Προσοχή:Οι αποδόσεις είναι ΜΟΝΟ απο την bet365 και αφορούν την ώρα που κοινοποιήθηκε το κείμενο στο blog.Για οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτές δεν ευθύνεται το Ν.Β.Αir.

Sport24
Στο 24 θα πάω με το ''οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα'',καθώς πιστεύω πως οι Heat έχουν τις δυνατότητες να κερδίσουν και δεύτερη φορά στο United Center,η οποία θα είναι και η τελευταία για φέτος.

Contra
Η επιλογή μου στο contra θα είναι το ''25 λέπτα η περισσότερο'' στο δίλλημα του ''πόσο χρόνο συμμετοχής θα έχει ο Udonis Haslem'',ο οποίος στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων αγωνίστηκε 33 λεπτά και 24 στο προτελευταίο(αμφότερα στο Miami).Aπο ΄κει και πέρα βλέπω κατά σειρά το ''1 η 2'' στο ''πόσες ασίστ θα δώσει ο Udonis Haslem'',σαν τρίτη επιλογή το ''κάτω απο 29'' στους πόντους του Lebron James και το ''OXI'' στο αν κερδίσει το Chicago με πάνω απο 3 πόντους.



Υ.Γ 1Σας περιμένουμε όλους και σήμερα το βραδάκι(μέχρι της 05:10 τα ξημερώματα) για να σχολιάσουμε τους αγώνες στους οποίους ποντάραμε,να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια(μέσα απο το Ν.Β.Αir) και να κάνουμε τον χαβαλέ μας μέσω του chat του blog.






Y.Γ 2 Οποιοσδήποτε θέλει να με ρωτήσει κάτι που να αφορά τις επιλογές μου στη στήλη ''Κάρφωμα'',ανάλυση,τραυματίες,στατιστικά,προηγούμενα μάτς,βαθμολογίες,ρεκόρ κτλ. θα είμαι στη διάθεση σας  εώς της 05:10.Οπότε  ότι θέλετε μέσω του Chat μπορείτε να με ρωτήσετε,ακόμα και πέρα απο τις επιλογές μου.





 Υ.Γ 3 Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω ακόμη μία φορά να προωθήσετε το blog μας(εφόσων φυσικά σας αρέσει και το παρακολουθείτε)έτσι ώστε να το μάθουν κι άλλοι ''άρρωστοι'' με το Ν.Β.Α και να μεγαλώσει η παρέα μας.Mπορείτε να το κάνετε με το να γίνετε μέλος στη σελίδα μας στο facebook και να την στείλετε σε όλους τους φίλους σας,να το προτείνετε γενικότερα κι εκτός facebook ακόμα,να το στείλετε με mail κτλ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.



 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management