Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

21.6.11

Trade-story... o Howard στους Bulls?


Εν αναμονή του draft του 2011, αναβρασμός επικρατεί στις ομάδες του ΝΒΑ, καθώς επικείμενες συμφωνίες βλέπουν το φώς της δημοσιότητας συνεχώς, κάτι που μάλλον μπερδεύει την κατάσταση παρά την ξεδιαλύνει. Τόσο ο Howard, o Gasol, όσο και ο Iguodala με τον Paul και τον Boozer είναι έτοιμοι να αλλάξουν στρατόπεδo, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο τέλος.


 Το τελευταίο σενάριο έχει να κάνει με την ανταλλάγή Dwight Howard/Ryan Anderson για τους Joakim Noah/Carlos Boozer των Bulls. Μια ενδεχόμενη ανταλλαγή που με μια πρώτη ματιά θα ωφελήσει και τους δύο. Οι δύο "ταύροι" που απογοήτευσαν στην ποστσήζον και συγκεκριμένα στην σειρά με τους Heat, έδειξαν να μην αντέχουν το βάρος και δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στην πίεση και τη σοβαρότητα των αγώνων. Ο Noah, ο οποίος αντιμετώπισε τραυματισμό στη διάρκεια της χρονιάς έχει τις όποιες δικaιολογίες του, καθώς σε γενικές γραμμές ήταν θετικός και είχε καλή χρονιά. Όσον αφορά στον Εσκιμώο όμως, τα πράγματα είναι μάλλον δύσκολα, αφού κανείς δεν τον θέλει πλέον στην ομάδα. Ο μοναδικός παίχτης που χλευάστηκε σε τέτοιο βαθμό από τους φίλους της ομάδας του και αν κρίνει κανείς τον λόγο και τα λεφτά που αποκομίσε ερχόμενος στο Illinois, τότε μάλλον δικαιολογημένα τα "ακούει".

 Από την άλλη στο Orlando, οι Magic προσπαθούν να επιτύχουν το καλύτερο trade και αν λάβουμε υπόψιν τα όσα ακούγονται, ο Howard είτε φύγει μόνος είτε με παρέα, το σίγουρο είναι ότι οι Magic θα πάρουν 2 παίχτες το λιγότερο. Και δεν θα τους κακόπεφτε ο Noah στο 5 με τον Boozer να συμπληρώνει το 4 και τον Hedo ακόμα πιο άνετα να παίζει 3.

 Ας μην γελιόμαστε, λοιπόν. Όπου αποφασίσει να πάει ο Howard, θα ρίξει ta odds για το πρωτάθλημα στα επίπεδα που είναι το Miami. Σαν οπαδός των Lakers δεν θέλω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να πάει ο Superman στους Bulls...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management