Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

31.7.11

Στη Νancy ο Batum


Mία...ανάσα απο τη Νανσί βρίσκεται ο Nicolas Batum, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με την γαλλική ομάδα κι είναι έτοιμος να επιστρέψει για να αγωνιστεί ξανά στην πατρίδα του,έπειτα απο τρία χρόνια και για όσο διαρκέσει το lockout στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη.


Οι δύο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία και πλέον απομένουν μόνο οι καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις ώστε ο άσσος των Blazers να υπογράψει το συμβόλαιο του με την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Ο 22χρονος φόργουορντ ξεκίνησε την καριέρα του τo 2006 απο τη γαλλική Le Man.Ωστόσο, το ταλέντο του δε πέρασε απαρατήρητο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού,με αποτέλεσμα οι Rockets να τον επιλέξουν στο Νο25 του πρώτου γύρου στο ντραφτ του 2008.Παρ'όλα αυτά στο Houston δεν αγωνίστηκε ποτέ,καθώς πήγε κατευθείαν ως ανταλλαγή στο Portland.

Με τη νυν ομάδα του αγωνίστηκε φέτος σε 80 αναμετρήσεις(οι 67 ως βασικός) της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, έχοντας κατά μέσο όρο 12,4 πόντους,4,5 ριμπάουντ,1,5 ασίστ και  0,8 κλεψίματα σε 31,5 λεπτά συμμετοχής.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management