Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

10.12.11

Παραμένουν Chalmers και Jones

Τη συνεργασία τους με το Miami ανανέωσαν οι Mario Chalmers και James Jones που ήταν restricted και unrestricted free agents αντίστοιχα. Ο πρώτος μάλιστα θα λογίζεται ως ο βασικός πλέι μέικερ για τη φετινή σεζόν, έπειτα και από την σπουδαία απόδοση που είχε στους τελικούς με το Dallas, αλλά και γενικότερα στην postseason. Έτσι όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι Heat δεν είχαν καμία πρόθεση να τον αφήσουν να τους φύγει μέσα από τα χέρια τους, ενώ ήταν αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν οποιαδήποτε προσφορά κατέθετε άλλη ομάδα για να τον κάνει δικό της.

Η επιβεβαίωση της παραμονής του 25χρονου γκαρντ δόθηκε από τον ατζέντη του παίκτη, Sam Goldfeder, ο οποίος ωστόσο δεν αποκάλυψε περαιτέρω λεπτομέρειες, όσον αφορά τη διάρκεια του συμβολαίου και τα χρήματα που θα λάβει ο πελάτης του.

Αυτή θα είναι η τέταρτη σεζόν του απόφοιτου του Kansas στo σύλλογο της Florida, για τον οποίο έχει αγωνιστεί σε 225 παιχνίδια έχοντας κατά μέσο όρο 7,9 πόντους, 3,7 ασίστ, 2,2 ριμπάουντ και 1,5 κλεψίματα σε 26,7 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Για τέταρτη σερί χρονιά θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της "θερμότητας" και ο νικητής του περσινού διαγωνισμού τριπόντων, James Jones, που αν και ήταν ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, εν τέλει αποφάσισε να ανανεώσει με τους Heat. O 31χρονος σμολ φόργουορντ αγωνίζεται οκτώ χρόνια στο ΝΒΑ, έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Pacers, Suns και Blazers, ενώ σε 447 αναμετρήσεις που βρέθηκε στο παρκέ ερχόμενος κατά κύριο λόγο από τον πάγκο, έχει κατά μέσο όρο 6,3 πόντους και 2,3 ριμπάουντ σε 18,9 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management