Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

21.12.11

Πρόβλημα με Curry

Άσχημα νέα επιφύλασσε για τους Warriors το δεύτερο παιχνίδι της preseason με τους Kings στο Sacramento, κι αυτά δεν ήταν η ήττα(με 95-91) από τους "μωβ", αλλά κάτι συγκριτικά πολύ χειρότερο. Συγκεκριμένα, ο Stephen Curry αποχώρησε τραυματίας, αφού υπέστη  διάστρεμμα στο δεξί του αστράγαλο κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου.

O 23χρονος πόιντ γκαρντ τραυματίστηκε όταν προσπαθούσε να αμυνθεί στον επιτιθέμενο Jimmer Fredette, λίγο πριν οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μισό δεν αγωνίστηκε καθόλου, τελειώνοντας την αναμέτρηση με επτά πόντους και 15 ασίστ.Από στιγμή σε στιγμή αναμένονται τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, τα οποία και θα δείξουν τη σοβαρότητα της κατάστασης του απόφοιτου  του Davidson. Πάντως ήδη άρχισαν να εκφράζονται φόβοι απουσίας του από το παιχνίδι της πρεμιέρας(25/12) με τους Clippers, στη Χρυσή Πολιτεία.

"Είμαι απογοητευμένος. Τον χρειαζόμαστε πίσω γρήγορα" δήλωσε αρχικά ο rookie τεχνικός των "πολεμιστών", Mark Jackson, για να συνεχίσει:'' Aλλά αν όχι, θα πρέπει ακόμα να βγούμε έξω και να πετύχουμε τον στόχο μας.Δεν υπάρχει δικαιολογία. Ο παίκτης που θα τον αντικαταστήσει, πρέπει να το δει σαν ευκαιρία.Ελπίζουμε ο Steph να επιστρέψει γρήγορα, γιατί όλοι γνωρίζουν ότι η ομάδα μας είναι καλύτερη με αυτόν".

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management