Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

2.12.11

Δεν ανανεώνει ο Deron

Καμία πρόθεση  να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Nets δεν έχει ο Deron Williams, όπως ξεκαθάρισε και ο μάνατζερ του, Jeff Schwartz. Ο τελευταίος μετέφερε την επιθυμία του πελάτη του στους ιθύνοντες της ομάδας του  New Jersey, η οποία είναι να αγωνιστεί κανονικά τη φετινή σεζόν με τα "δίχτυα" και να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, ώστε να διεκδικήσει ένα καλύτερο οικονομικά συμβόλαιο.

Αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους και προκύπτει από τους νέους κανονισμούς του salary cup. Συγκεκριμένα, αν ο 27χρονος γκαρντ επεκτείνει την τρέχουσα συμφωνία του με τους Nets, θα λάβει 39 εκατομμύρια δολάρια για δύο χρόνια. Σε διαφορετική περίπτωση και με δεδομένο ότι θα είναι free agent το ερχόμενο καλοκαίρι, θα έχει τη δυνατότητα να υπογράψει ένα νέο πενταετές συμβόλαιο με την τωρινή ομάδα του, το οποίο και θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 100 και πλέον εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, όπως είναι φυσικό θα έχει και την επιλογή κάποιου άλλου συλλόγου, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του υπογράφοντας ένα τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα του αποφέρει 73εκ. δολάρια.

Πρώτος στόχος στο New Jersey είναι να πλαισιώσουν τον Williams με έναν ακόμη σούπερ σταρ με απώτερο σκοπό να τον πείσουν να συνεχίσει στο Pudential Center του Newark, αλλά και στο Brooklyn όπου θα μετακομίσει του χρόνου η ομάδα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management