Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

17.12.11

Έμεινε πρωτεύουσα ο Evans

Kάτοικος πρωτεύουσας για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη θα παραμείνει ο Maurice Evans, ο οποίος συμφώνησε να επεκτείνει για μία σεζόν ακόμη το συμβόλαιο του με τους Wizards. Η ανανέωση της συνεργασίας των "μάγων" με τον 33χρονο σμολ φόργουορντ, ανακοινώθηκε επίσημα από τους ιθύνοντες του συλλόγου της Washington, στο ημίχρονο του αγώνα με τους Sixers, για την πρώτη μέρα της preseason.

"Ο "Μο"(σ.σ Evans) ήταν μία πολύ καλή προσθήκη μεσούσης της περασμένης σεζόν και είμαστε ενθουσιασμένοι που το έχουμε και πάλι μαζί μας" δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος των Wizards, Ernie Grunfeld, για να συνεχίσει:"Πρόκειται για έναν ακόμα βετεράνο παίκτη, ο οποίος θα μας κάνει πιο κινητικούς και αθλητικούς. Μαζί με τον Ρασάρντ Λιουις, τον Ρότζερ Μέισον και τον Ρόνι Τουριάφ ταιριάζουν με τον νεανικό πυρήνα που έχουμε".


O άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί για ένατη σεζόν στην καριέρα του στο "¨μαγικό κόσμο", στον οποίο έχει φορέσει κατά σειρά  τις φανέλες των  Τimberwolves, Kings, Pistons, Lakers, Magic, Hawks και από πέρυσι τον Φεβρουάριο αυτή των "μάγων". Συγκεκριμένα, τότε ήταν που μετακόμισε από την Atlanta στην ομάδα του John Wall, μαζί με τους Mike Bibby και Jordan Crawford, στο πλαίσιο της ανταλλαγής των Kirk Hinrich και Hilton Armstrong στα "γεράκια". Σε 538 αναμετρήσεις που έχει βρεθεί στο παρκέ έχει καταγράψει 6,7 πόντους και 2,5 ριμπάουντ σε 19,7 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Παράλληλα,αξίζει να αναφερθεί πως ο αντιπρόεδρος της Ένωσης των παικτών του ΝΒΑ την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε την παραγωγικότερη χρονιά της καριέρας του.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management