Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

17.12.11

Επέκταση συμβολαίου στον Spoelstra

Mε τον πλέον έμπρακτο τρόπο έδειξε την πίστη του στη δουλειά και το πρόσωπο του Erik Spoelstra το Miami, αφού του πρότεινε επέκταση συμβολαίου  πράγμα φυσικά που ο 41χρονος τεχνικός αποδέχτηκε. Με αυτό τον τρόπο μπήκε κι ένα τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να μη συνεχίζει στον πάγκο των Heat και μετά το καλοκαίρι που τελείωνε το προηγούμενο συμβόλαιο του.

"Έχουμε έναν από τους καλύτερους νεαρούς προπονητές του Πρωταθλήματος και είναι μέλος της οικογένειάς μας. Είναι ο τέλειος προπονητής για την ομάδα μας" δήλωσε αρχικά ο general manager της "θερμότητας",Pat Riley, ο οποίος έχει εκφράσει πολλάκις τη στήριξη του για το νεαρό τεχνικό και συνέχισε σχετικά με το λόγο της απόφασης για επέκταση:"Ο λόγος που προχωρήσαμε σε αυτή την κίνηση ήταν ότι θέλουμε να τον διατηρήσουμε στην οικογένειά μας και να μη μας τον κλέψει κανείς".


Aξίζει να σημειωθεί πως ο Spoelstra προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο της Florida 17 ολόκληρα χρόνια, ενώ είναι ο πρώτος Φιλιππινοαμερικανός προπονητής στην ιστορία του ΝΒΑ, όπως και ο πρώτος σε οποιοδήποτε επαγγελματικό σπορ στη Βόρεια Αμερική. Ξεκίνησε την καριέρα του στο Miami ως video coordinator to 1995 και τέσσερα χρόνια αργότερα του ανατέθηκαν χρέη assistant coach/advance scout και το 2001 μετατράπηκε σε assistant coach/director of scouting. To 2008 είχε έρθει η στιγμή που θα διαδεχόταν τον Pat Riley στον πάγκο της ομάδας, οποίος είχε δηλώσει τότε για τον διάδοχο του:"Aυτό το παιχνίδι είναι πλέον για νεαρούς προπονητές που είναι τεχνολογικά εξειδικευμένοι, καινοτόμοι και με φρέσκες ιδέες. Αυτό είναι που αισθανόμαστε ότι παίρνουμε με τον Εrik Spoelstra. Είναι ένας άνθρωπος που γεννήθηκε για να γίνει προπονητής".

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management