Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

30.12.11

Επιστρέφει στους Grizzlies o Haddadi

Τι κι αν οι δρόμοι των Grizzlies με τον Hamed Haddadi χώρισαν προ ολίγων ημερών, οι πρώτοι προσέγγισαν εκ νέου τον 26χρονο σέντερ και ήρθαν σε νέα συμφωνία μαζί του, η οποία προβλέπει συμβόλαιο ενός χρόνου με αποδοχές 1,5 εκατομμύρια δολάρια.

Αρχικά, οι "αρκούδες" κάνανε χρήση ενός ειδικού όρου στο συμβόλαιο του Ιρανού, το οποίο  τους επέτρεπε να τον αποδεσμεύσουν και να γλιτώσουν με αυτό τον τρόπο τα 2 εκατομμύρια δολάρια του συμβολαίου του. Στη συνέχεια, βγήκαν για...ψώνια, καθώς αναζητούσαν ένα παίκτη στη θέση 5 που θα κάλυπτε το κενό του Ηaddadi και θα τους έδινε μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο, δίνοντας παράλληλα τις απαραίτητες ανάσες στον Marc Gasol. Όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, οι εναπομείναντες σέντερ της αγοράς  των ελευθέρων δεν κάλυπταν τις προσδοκίες τους, κι έτσι επέλεξαν να στραφούν ξανά στη λύση του πρώην παίκτη τους.

Μέσα στις επόμενες μέρες ο ύψους 2,18 μπασκετμπολίστας θα βρίσκεται και πάλι στις προπονήσεις του Memphis, ώστε να ξεκινήσει την τέταρτη χρονιά του σε αυτό. Τα τρία χρόνια της καριέρας του στο ΝΒΑ, ο Haddadi έχει αγωνιστεί σε 86 αναμετρήσεις με τη φανέλα των Grizzlies, στους οποίους κατέγραψε 2,2 πόντους και 2,2 ριμπάουντ σε 6,1 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management