Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

30.12.11

Το Κάρφωμα:Ξεσπάσματα

Άλλη μία βραδιά η οποία δεν πήγε έτσι όπως την περιμέναμε ήταν και η χθεσινή, τουλάχιστον όσον αφορά το "δυνατό" μας σημείο που δεν ήταν άλλο από τη νίκη της Oklahoma στο -5,5. Οι τελευταίοι επικράτησαν με απίστευτο buzzer beater  τρίποντο του Durant, αλλά ο πίνακας έγραψε διαφορά δύο πόντων και το δελτίο μας κατέληξε στο γνωστό σημείο των τελευταίων τριών ημερών, μετά το καλό ξεκίνημα των δύο πρώτων ημερών. Η αλήθεια είναι πως δεν βοήθησε όσο θα έπρεπε και η απόδοση του Kevin Durant στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, όπου σε ένα μεγάλο μέρος αυτού ήταν εξαφανισμένος. Όσο για τον έτερο "σταρ" της ομάδας, καλύτερα ας μην κάνουμε καμία αναφορά στο πρόσωπο του. Όσον αφορά το δεύτερο παιχνίδι στο οποίο ποντάραμε και ήταν το over 202 στο Blazers-Nuggets πέρασε με σχετική ευκολία, αφού σημειώθηκαν συνολικά 213 πόντοι.

Σήμερα θα στηριχτώ σε μία (βασική) δυάδα και άλλη μία τριάδα, ευελπιστώντας πως αυτή τη φορά θα βρούμε τον...δρόμο για το ταμείο. Στη δυάδα παίρνω δύο ομάδες που έχουν δείξει-μέχρι στιγμής- τουλάχιστον ικανοποιητικά δείγματα γραφής, κόντρα σε δύο άλλες οι οποίες δίχως αμφιβολία είναι από τις χειρότερες του πρωταθλήματος. Αναφέρομαι φυσικά στους  Suns και Jazz, με τους πρώτους να μετρούν ήδη μία ήττα στο Phoenix από τους Hornets και έναν διασυρμό επίσης στην έδρα τους από τους Sixers. Όσον αφορά τη Utah, το σημερινό θα είναι το πρώτο παιχνίδι της στο Energy Solutions Arena, αφού τα δύο προηγούμενα ματς τα έδωσε μακριά από αυτό, όπου γνώρισε δύο βαριές ήττες, από Lakers(25 πόντους) και Nuggets(17 πόντους). Aπό 'κει και πέρα οι "σφήγκες" προέρχονται από εξαιρετική εμφάνιση και ευρεία νίκη επί των Celtics, ενώ οι Sixers από ένα καλό παιχνίδι στο οποίο γνώρισαν την ήττα από τους Blazers στο Portland και εν συνεχεία ξέσπασαν στους "Hλιους" φιλοδωρώντας τους με 20 πόντους.

Στην τριάδα θα στηριχτώ κατά κύριο λόγο σε δύο ομάδες που έχουν ανάγκη από ένα ξέσπασμα, καθώς ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με 0-3. Αυτές είναι το Dallas και η Boston. Η "τριπλέτα" κλείνει με την πίστη μας σε ένα ανάλογο παιχνίδι τον Bobcats όπως αυτό με το Miami ή έστω μία ήττα με το σκορ στο νήμα, αφού επέλεξα να πάρω το +4,5 για τις "αγριόγατες". Πάμε να τα δούμε όμως αναλυτικά, αλλά και με τις απουσίες κάθε πλευράς.

Δυάδα
Phoenix Suns@New Orleans Hornets / νίκη των Hornets με -7,5(3,00)
Αμφίβολοι Hornets: Gordon,Summers
Philadelphia 76ers@Utah Jazz νίκη των Sixers με -3(1,90)

Τριάδα
Orlando Magic@Charlotte Bobcats / Bobcats με +4,5(1,90)
Απουσίες Bobcats:Najera, R. Williams.
Αμφίβολοι Bobcats: Tyrus Thomas
Αμφίβολοι Magic: Nelson
Detroit Pistons@Boston Celtics/ νίκη Celtics με -10(1,90)
Aπουσίες Celtics: Green, Pietrus
Αμφίβολοι Celtics:Pierce, Wilcox
Απουσίες Pistons:Villanueva
Toronto Raptors@Dallas Mavericks/ νίκη Mavericks με -8,5(1,90)
Aπουσίες Raptors: Gray, Kleiza

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management