Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

19.12.11

Συμφωνία Knicks με Baron

Σε συμφωνία με τους Knicks φαίνεται πως έχει έρθει ο Baron Davis, σύμφωνα με πληροφορίες πέρα από τον Ατλαντικό. Μάλιστα, ο τελευταίος βρίσκεται από χθες(19/12) στη Νέα Υόρκη, καθώς σήμερα θα μεταβεί στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο του.Η μοναδική προσφορά που θα μπορούσαν οι "πορτοκαλί" να προσφέρουν στον 32χρονο πόιντ γκαρντ είναι το λεγόμενο mini mid-level exception, καθώς έχουν ξεπεράσει το όριο του salary cap. Αυτό μεταφράζεται σε μονοετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει όχι πάνω από 2,5 εκατομμύρια δολάρια.

Να υπενθυμιστεί πως πριν από λίγες μέρες οι Cavaliers τον αποδέσμευσαν κάνοντας χρήση του όρου της αμνηστίας, θέλοντας να ξεφορτωθούν το "βαρύ" του συμβόλαιο. Πάντως, θα πρέπει να του καταβάλλουν κανονικά τα υπόλοιπα 27 εκατομμύρια που απομένουν, χωρίς αυτά να υπολογίζονται στο salary τους. Όσον αφορά τον τραυματισμό του στη μέση, το ιατρικό επιτελείο των "ιπποτών" είχε ορίσει τον χρόνο αποθεραπείας του σε περίπου 8-10 εβδομάδες. Ωστόσο, ο ίδιος πιστεύει πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί το πολύ σε τρεις εβδομάδες, πράγμα που ξεκαθάρισε στην ομάδα του "Μεγάλου Μήλου", γι' αυτό και η τελευταία αποφάσισε να προκρίνει  την περίπτωση του. Άλλωστε, θεωρούνταν κοινό μυστικό πως στη Νέα Υόρκη ψάχνανε εναγωνίως για έναν άσσο με τα χαρακτηριστικά του πρώην παίκτη των Clippers, για να υποστηρίξει τους Carmelo Anthony και Amare Stoudemire .

Ο πρώτος, σχολιάζοντας τις φήμες περί περί συμφωνίας της ομάδας του με τον έμπειρο γκαρντ, δήλωσε:" Όλοι γνωρίζουν τι μπορεί να κάνει όταν είναι υγιής και όταν είναι συγκεντρωμένος. Ήμουν εδώ για δύο μήνες πέρυσι και όταν παίξαμε με τους Cavaliers ήταν υγιής. Μας κέρδισαν και είχε ένα μεγάλο μέρος από αυτές τις νίκες'' ανέφερε ο Melo για να καταλήξει με την ατάκα:"Όταν ο BD(σ.σ Davis) είναι υγιής, είναι ένας από τους καλύτερους.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον για την απόκτηση Davis έδειξαν και οι Lakers, ενώ οποιαδήποτε ομάδα είχε χώρο στο salary cap μπορούσε μέσα σε διάστημα 48 ωρών να του καταθέσει πρόταση, που αν ήταν η καλύτερη(σε σχέση με άλλων ομάδων) θα τον έκανε δικό της, Παρόλα αυτά, φαίνεται πως οι περισσότερες επηρεάστηκαν από τον τραυματισμό του στη μέση, αφού πέραν των προαναφερθέντων δεν ασχολήθηκε κάποιος άλλος σύλλογος με την περίπτωση του. 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management