Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

23.12.11

Μετονομάζεται το γήπεδο των Pacers

Στο "Bankers Life Fieldhouse" θα αγωνίζονται πλέον οι Pacers, αφού στις αρχές του νέου έτους όταν και πρόκειται να οριστικοποιηθεί η αλλαγή της ονομασίας του γηπέδου, το Conseco θα περάσει στην ιστορία.

Η διοικούντες την Indiana, μαζί με στελέχη της Carmel-based CNO Financial Group ανακοίνωσαν την μετονομασία του γηπέδου της Indianapolis, καθώς η εν λόγω ασφαλιστική εταιρία προχώρησε σε αλλαγή της επωνυμίας της πέρυσι και πλέον το "Bankers Life" αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες σειρές προϊόντων της.

Να σημειωθεί ότι το Conseco βρίσκεται στο παρκέ του γηπέδου των Pacers από το 1999 όταν και είχε ανοίξει τις... πύλες του, σε μία συμφωνία που απέφερε στο σύλλογο 40 εκατομμύρια δολάρια, για χάρη των δικαιωμάτων της επωνυμίας που κατέληξαν στην ασφαλιστική εταιρία.Η τελευταία άρχισε να καταργεί σταδιακά την ονομασία Conseco, όταν ξεκίνησε να αναδιοργανώνεται έπειτα από πτώχευση  61 εκατομμυρίων δολαρίων.

πηγή:espn.com

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management