Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

18.12.11

Ανταλλαγή Rush-Amundson

Aνταλλαγή στα...σκαριά φαίνεται πως έχουν Warriors και Pacers, οι οποίοι σκοπεύουν να επωφεληθούν με τις προσθήκες των Brandon Rush και Louis Amundson αντίστοιχα.  Στη Χρυσή Πολιτεία είχε κριθεί απαραίτητη η ενίσχυση στη θέση 2, με έναν περιφερειακό παίκτη σκόρερ . Aντίθετα, στην Indiana αναζητούσαν έναν έμπειρο σέντερ, ώστε να αποκτήσει η ομάδα μεγαλύτερο βάθος, καθώς ναι μεν υπάρχουν πολλοί που μπορούν να αγωνιστούν τόσο στο Νο4 όσο και στο Νο5, όμως ο μοναδικός...καθαρόαιμος σέντερ είναι ο Roy Hibbert.

H συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει επιτευχθεί, ωστόσο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, κάτι που αναμένεται να γίνει ακόμη και μέσα στις επόμενες ώρες, με τον 26χρονο σούτινγκ γκαρντ να παίρνει το δρόμο για Oaklant και τον 29χρονο σέντερ για Indianapolis.

Ο πρώτος επιλέχθηκε από τους Blazers στο Νο13 του draft το 2008, στους οποίους δεν αγωνίστηκε ποτέ αφού δόθηκε με ανταλλαγή στους Pacers. Στους τελευταίους αγωνίστηκε για τρία χρόνια ευρισκόμενος μεταξύ πάγκου και βασικής πεντάδας. Σε 224 παιχνίδια που πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην Indiana κατέγραψε κατά μέσο όρο 8,9 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 27 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Όσον αφορά τον δεύτερο η φετινή θα είναι η έκτη σεζόν του στο ΝΒΑ, στο οποίο κατά το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Sixers, Jazz και Suns, ενώ πέρυσι βρέθηκε στην Golden State. Σε 228 αναμετρήσεις, ερχόμενος μονίμως από τον πάγκο έχει μέσους όρους καριέρας 4,1 πόντους και 3,7 ριμπάουντ σε 13,4 λεπτά  ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management