Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

13.1.12

Τop10(12/01): To No1 στον Νο1

Μόλις πέντε αναμετρήσεις περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα των αγώνων του ΝΒΑ, όμως αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο ώστε να δούμε ακόμη ένα εκπληκτικό Top 10 από τις καλύτερες ενέργειες της βραδιάς που μας πέρασε. Η...βόλτα μας θα έχει τέσσερις στάσεις, καθώς λείπει κάποια ενέργεια από το παιχνίδι των Bucks με τους Pistons, oπότε θα αρκεστούμε στα Hawks-Bobcats,Grizzlies-Knicks,Suns-Cavaliers και Warriors-Magic. Aυτοί οι προορισμοί θα μας ανταμείψουν με εξαιρετικά alley oop,τάπες, καρφώματα, πανέμορφες ασίστ και πολλά ακόμη που θα δείτε στο παρακάτω βιντεάκι.

Στο Νο1 στρογγυλοκάθισε ο Kyrie Irving και δικαίως με βάση -πέραν τις φοβερής ενέργειας του-την απόδοση που είχε καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Στην κορυφής της δεκάδας λοιπόν, ο rookie των "ιπποτών" κάνει μία τρομερή περιστροφική κίνηση αδειάζοντας υπέροχα τον Gortat και πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο καλάθι. Στα υπόλοιπα, ξεχωρίζουν τα alley oop των Bibby-Shumpert(No3),Augustin-Mullens που κατά την ταπεινή μου άποψη αδικείται κατάφωρα να βρίσκεται στο Νο9,,αλλά και η τάπα του Gay στον Chandler(No5), όπως και τι φοβερό κάρφωμα του Henderson μπρoστά σε Smith και Pachulia(No8). Σαν πρωταγωνιστές του σημερινού Top 10 θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τους Howard και Gay, που κατέχουν από δύο θέσεις, με τον σέντερ των Magic να πρωταγωνιστεί σε δύο καρφώματα και τον σμολ φόργουορντ των Grizzlies σε άλλο ένα και την τάπα που διαβάσατε παραπάνω.

Καλή διασκέδαση...



 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management