Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

28.1.12

Τοp10(27/01):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ WADE(ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ)

Ως το Τοp 10 των καρφωμάτων θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το σημερινό, καθώς κατακλύζεται από τρομερά καρφώματα σε ποσοστό 60%. Αυτό σημαίνει πως θα δούμε έξι από αυτά, ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι μοιρασμένα, αφού περιλαμβάνονται από μία τάπα, alley oop, καλάθι από το κέντρο αλλά και μία φοβερή διείσδυση.Οι πόλεις που θα κάνουμε στάση φτάνουν τις έξι και είναι το Miami(4), η New Orlean(2), το Houston,το Cleveland,το Chicago και το Denver(από 1). Η πρωτιά ανήκει στον Dwyane Wade,ο οποίος επέστρεψε έπειτα από απουσία επτά αγώνων και μας πρόσφερε ένα εκπληκτικό κάρφωμα με το ένα χέρι, αφού πρώτα άδειασε περνώντας χέρι και μπάλα πάνω από τον Fields. Ο ηγέτης των Heat πρωταγωνιστεί και στο Νο6, όπου δίνει μία πανέξυπνη ασίστ στον James που ολοκληρώνει με όμορφο κάρφωμα.

Μάλιστα, ο "Βασιλιάς" είναι και ο πρωταγωνιστής της δεκάδας, καθώς πέραν της παραπάνω ενέργειας τον βρίσκουμε σε ακόμη δύο θέσεις.Αρχικά σε ένα φοβερό alley oop με τον ίδιο να αξιοποιεί την υπέροχη ανάποδη πάσα του Cole με ένα τρομερό κάρφωμα στο Νο5 και εν συνεχεία άλλο ένα εκπληκτικό κάρφωμα με το ένα χέρι  στο Νο2. Από 'κει και πέρα, ακόμη δύο καρφωματάρες βρίσκονται μέσα στην πεντάδα και αφορούν τον ...πύργο JaVale McGee που καρφώνει πάνω από τον Budinger(Νο4) και τον Jason Smith που μετά από άστοχο σουτ συμπαίκτη του αρπάζει την μπάλα και την τοποθετεί λίγο...βίαια στο καλάθι των Μagic.Αυτό όμως που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε είναι το απίστευτο καλάθι του Andre Miller(Νο10) πολλά μέτρα πίσω από το κέντρο.

Καλή διασκέδαση....

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management