Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

20.1.12

Τοp5(19/01):ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΡΦΩΜΑΤΩΝ ΜΕ JAMES ΝΙΚΗΤΗ

Ο τίτλος χαρακτηρίζει με τον καλύτερο τρόπο το σημερινό Top 5(λόγω των μόλις τριών παιχνιδιών), στο οποίο θα δούμε τέσσερα τρομερά καρφώματα και μία τάπα. Δύο από αυτά προέρχονται από την αναμέτρηση της Utah με το Dallas, άλλα ένα από το Ηeat-Lakers το οποίο συνοδεύεται και από την μοναδική τάπα της πεντάδας, ενώ το ένα που περισσεύει θα το συναντήσουμε στο Rockets-Hornets. Την πρωτιά καταλαμβάνει αυτό του Lebron James, που πραγματοποιεί το κλέψιμο και καταλήγει να τραντάζει για τα καλά το στεφάνι της μπασκέτας των "Λιμνάνθρωπων". Ο ίδιος πρωταγωνιστεί και στη δεύτερη ενέργεια από τον αγώνα στο American Airlines Center του Miami, όπου "σβήνει" τα φώτα στον Matt Barnes με μία υπέροχη τάπα(No3).

Aπο ΄κει και πέρα, στο Salt Lake o C.J Miles περνάει ανάμεσα από Marion και Mahinmi και πραγματοποιεί ένα φοβερό κάρφωμα(Νο2) στα...μούτρα του Odom,ενώ στο Νο5 ο Harris κλέβει την μπάλα και δίνει την ασίστ στον Hayward που ολοκληρώνει με ένα κάρφωμα με τα δύο χέρια.Όσον αφορά την ενέργεια από το Toyota Center του Ηouston, σε αυτή πρωταγωνιστεί ο Jason Smith που δεν καταλαβαίνει από Scola και Dalembert και το αποδεικνύει καρφώνοντας μπροστά από τα υψωμένα κορμιά τους(Νο4).

Καλή διασκέδαση...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management