Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

27.1.12

Τοp5(26/01): ΕΣΒΗΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟΝ HOWARD

Μόλις πέντε ενέργειες θα απολαύσουμε σήμερα, καθότι το χθεσινό πρόγραμμα του ΝΒΑ περιελάμβανε μόλις δύο αναμετρήσεις, οι οποίες πάντως φτάνουν και περισσεύουν για να γεμίσουν με θέαμα την πεντάδα μας. Το Top5 λοιπόν ξεκινάει αντίστροφα με δύο ενέργειες από τον αγώνα των Magic με τους Celtics και ολοκληρώνεται με τρεις συνεχόμενες από το Clippers-Grizzlies.Η πρωτιά έχει περάσει στα...χέρια του Rudy Gay, καθώς ο ηγέτης των "αρκούδων" πέταξε την μπάλα πίσω από το κέντρο και πέτυχε ένα απίστευτο buzzer beater  καλάθι, με τη λήξη της πρώτης περιόδου.

Από 'κει και πέρα στο Νο2 ο Blake Griffin αδειάζει με σχετική ευκολία τον Cunningham και καταλήγει σε ένα εκπληκτικό ανάποδο κάρφωμα με τον Haddadi απλά να τον κοιτάει κάτω από το καλάθι.Μία θέση παραπάνω, οι Paul και Jordan μας προσφέρουν ένα φοβερό alley oop με τον πρώτο φυσικά να...σερβίρει και τον δεύτερο να ολοκληρώνει. Αυτό όμως που παρουσιάζει ξεχωριστή ομορφιά και ενδιαφέρον είναι η τρομερή τάπα του Garnett στον Howard που βρίσκεται στη θέση Νο4.

Καλή διασκέδαση....

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management