Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

29.1.12

ΤΕΛΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ RONDO

Πολύ περισσότερο απ'ότι αναμενόταν φαίνεται πως θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Rajon Rondo οι Celtics, καθώς ο 25χρονος πόιντ γκαρντ αποκάλυψε πως στόχος του είναι να επιστρέψει πριν το All Star Game. O τελευταίος εμφανίστηκε αινιγματικός σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα CSNNE.com, ωστόσο από τις ημερομηνίες που ανέφερε σχετικά με την επιστροφή του στην ενεργό δράση κάθε άλλο παρά σύντομες ήταν.

"Θα παίξω...μία μέρα.Eλπίζω να παίξω πριν τη διακοπή για το Αll Star Game.Αυτός είναι ο στόχος μου, να επιστρέψω πριν το All Star" αποκάλυψε ο απόφοιτος του Kentucky και κατέληξε:''Θα προσπαθήσω να επανέλθω μέσα στο Φεβρουάριο, όπως στα γενέθλια μου ή όπως πριν τον αγώνα με την Oklahoma".


Να σημειωθεί πως τα γενέθλια του Rondo είναι στις 22 Φεβρουαρίου, την ίδια μέρα που οι "Kέλτες" θα μεταβούν στην Oklahoma για να αντιμετωπίσουν τους Thunder, ενώ στις 26 του ίδιου μήνα θα διεξαχθεί το All Star Game. Αυτό σημαίνει πως ο άσος της Βοστόνης θα είναι απών για τουλάχιστον τρεις βδομάδες ακόμα, την στιγμή που όπως ξεκαθάρισε δεν μπορεί ακόμα να σουτάρει και να ντριμπλάρει με ευκολία, καθώς  συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον τραυματισμένο του καρπό.

Πέραν του Νο21 στο draft του 2006 οι "πράσινοι"  διαθέτουν μόλις έναν καθαρόαιμο άσο και αυτός είναι  ο Kenyon Dooling, ο οποίος επίσης ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα, ενώ λύσεις κλήθηκαν να δώσουν και οι Avery Bradley και E'Twaun Moore.Παρόλα αυτά το κενό του Rondo φαίνεται πως δεν καλύβεται με καμία αλχημεία του Doc Rivers ο οποίος έχει δώσει εντολή στον Paul Pierce να εκτελεί και χρέη πλέι μέικερ στις αναμετρήσεις της ομάδας.Το μη χείρον βέλτιστον με λίγα λόγια.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management