Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

24.1.12

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ STOUDEMIRE ΚΑΙ CHANDLER ΓΙΑ HOWARD

Το μεγάλο "μπαμ" που θα στείλει τους Amar'e Stoudemire και Tyson Chandler στo Οrlando για χάρη του Dwight Howard φαίνεται πως επεξεργάζονται Knicks και Magic.Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται ο ρεπόρτερ του espn,Stephen Smith, οι "μαγικοί" ήταν αυτοί που έκαναν κρούση στο σύλλογο του "Μεγάλου Μήλου" για την εν λόγω ανταλλαγή, παρότι οι πρώτοι το διαψεύδουν κατηγορηματικά. Να σημειωθεί πως o general manager του Orlando,Otis Smith, έχει δώσει άδεια στον "Superman" να συζητήσει με τους Nets,Lakers και Mavericks για το ενδεχόμενο ανταλλαγής του σε κάποια από αυτές τις ομάδες. Αυτό καθώς η νυν ομάδα του Hoaward επιθυμεί κατά πρώτο λόγο να τον δώσει πριν της 15 Μαρτίου, ημέρα που έχει οριστεί ως deadline για τις ανταλλαγές στο ΝΒΑ.

Η είδηση(ακόμα κι αν δεν επιβεβαιώνεται) της εισόδου των "πορτοκαλί" στη διεκδίκηση του τρεις φορές καλύτερου αμυντικού στο πρωτάθλημα περιπλέκει τα πράγματα.Οι...κακές γλώσσες άρχισαν ήδη να κάνουν αναφορά στη δύσκολη έως αδύνατη συνύπαρξη των Anthony και Stoudemire στην ίδια ομάδα, με τον τελευταίο να έχει ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο σε μία ανασφάλιστη συμφωνία, λόγω του βεβαρημένου του από τραυματισμούς παρελθόν. Αυτή η πεποίθηση δείχνει σε πρώτη φάση να επιβεβαιώνεται και από τα στατιστικά του 29χρονου πάουερ φόργουορντ, αφού πέρυσι είχε κατά μέσο όρο 25,3 πόντους ανά παιχνίδι με 50% στα σουτ, ενώ φέτος και σε σύνολο 16 αγώνων έχει 17,6 με 41% στα σουτ. Παράλληλα, οι προσπάθειες που παίρνει με τον "Melo" στο παρκέ είναι αναμφίβολα πολύ λιγότερες από αυτές που έπαιρνε πέρυσι.

Όσον αφορά τον 29χρονο σέντερ, το Δεκέμβριο υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με απολαβές που θα φτάσουν τα 58 εκατομμύρια δολάρια.Ωστόσο, σε περίπτωση που τελικά μετακομίσει στη Νέα Υόρκη ο Howard, δε θα υπάρχει χώρος για τον ίδιο, ούτε οικονομικά αλλά ούτε και αγωνιστικά.Γι' αυτό και πρώτος στο "πακέτο" θα πρέπει να θεωρείται ο περυσινός πρωταθλητής με τους Mavericks και έπειτα ο πρώην παίκτης των Suns.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management