Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

7.1.12

To Kάρφωμα: Στήριγμα το "κάστρο" του Toyota Center

Παροιμία του θυμόσοφου λαού μας αναφέρει ότι "αν έχεις τύχη, διάβαινε", αν δεν έχεις όμως τι ακριβώς κάνεις;Προφανώς δεν διαβαίνεις να υποθέσω...'Έτσι κι εμείς χθες, δεν είχαμε καθόλου μα καθόλου τύχη και δεν διαβήκαμε την "πόρτα" του ταμείου. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη μέρα(μετά την προχθεσινή με το Hawks-Miami)που χάσαμε under διότι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Η ίδια ομάδα που μας έκανε την ζημιά προχθές, το επανέλαβε και χθες, κι όπως φυσικά γίνεται εύκολα αντιληπτό αναφέρομαι στους Hawks. Οι τελευταίοι λοιπόν μπήκαν στην τέταρτη περίοδο με "αέρα" εννιά πόντων και κατάφεραν (πάλι) να στείλουν το ματς με τους Bobcats  στην παράταση, με τον Horford να κάνει airball στην τελευταία επίθεση, από απόσταση που ακόμη και σε σχολικά πρωταθλήματα βρίσκουν στόχο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να οδηγηθούμε εμείς στον κουβά και τα "γεράκια" να κερδίσουν στην παράταση. Μαζί με το εν λόγω under είχαμε και το -8,5 των Sixers, που όπως αναμενόταν κάλυψε το χάντικαπ των πόντων αφού επικράτησε με 23 των Pistons.

Στο δεύτερο δελτίο, είχαμε επιλέξει ακόμη ένα under που πάλι καλά αυτό δεν κατέληξε να χαθεί στην παράταση, αφού Jazz και Grizzlies σταμάτησαν στους συνολικά 179 πόντους, δηλαδή επτά κάτω από το 186 που είχαμε πάρει.Ωστόσο, κι αυτό λίγη σημασία είχε(ή καμία καλύτερα), καθώς η Minnesota πραγματοποίησε δεύτερη σερί κακή εντός έδρας εμφάνιση και ηττήθηκε από το Cleveland με 98-87, οδηγώντας και αυτό το δελτίο μας στα...σκουπίδια. Χθες, μιλούσαμε για προσεκτικές επιλογές λόγω του σφιχτού προγράμματος που έχει σαν αποτέλεσμα την κούραση των παικτών, όσο προχωράει το πρωτάθλημα.Εκτός από αυτό(τις προσεκτικές επιλογές)όμως, πρέπει να έχουμε τουλάχιστον κάποιες φορές και την τύχη με το μέρος μας, κι αυτήν δυστυχώς δεν την έχουμε δει σχεδόν καθόλου στο πλευρό μας από το ξεκίνημα της σεζόν. Τα αφήνουμε όλα πίσω και πάμε στα σημερινά, ευελπιστώντας σε επιλογές που να έχουν και τον παράγοντα τύχη αυτή την φορά.

Δυάδα 1
Oklahoma City Thunder@Houston Rockets/+4,5 για Rockets(1,90)
Aπουσίες Thunder:Reid
Αμφίβολοι Rockets:Lowry(μάλλον θα παίξει), Lee
Utah Jazz@Golden State Warriors/νίκη Warriors με -3,5(1,90)
Aμφίβολοι Warriors:Curry(δύσκολα να παίξει), Biedrins

Δυάδα 2
Utah Jazz@Golden State Warriors over 187,5(1,90)
Aμφίβολοι Warriors:Curry(δύσκολα να παίξει), Biedrins
Toronto Raptors@Philadelphia 76ers under 187(1,90)
Aμφίβολοι Raprtors:Bayless(πιθανότατα δεν παίζει),Kleiza(ίσως παίξει),Gray

Seri
Atlanta Hawks-Chicago Bulls/νίκη Bulls με 5 ή περισσότερους
Detroit Pistons-New York Knicks/νίκη Knicks με 6 ή περισσότερους
Los Angeles Clippers-Milwaukee Bucks/νίκη Clippers με 11 ή περισσότερους

1.Όσοι χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες για τους αγώνες που επέλεξα ή ακόμα και για άλλους που δεν είναι στις επιλογές μου, μπορείτε να επικοινωνείτε από το chat του blog, κάνοντας sign in(κάτω δεξιά). Βάζετε το username, τον κωδικό και το mail σας και στη συνέχεια αλλάζετε το χρώμα των γραμμάτων από το "Α" ακριβώς πάνω από τον κειμενογράφο του chat,ώστε να φαίνονται.

2. Στηρίξτε την προσπάθεια μας κάνοντας like(στη δεξιά στήλη του blog ή τέρμα πάνω δεξιά) στη σελίδα μας στο facebook ή follow(τέρμα πάνω δεξιά) στο twitter.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management