Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

7.1.12

Συνάντηση για ανανέωση του Batum

Συνάντηση με τους διοικούντες το Portland θα έχει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα ο ατζέντης του Nicolas Batum, στην οποία θα συζητηθεί η επέκταση συμβολαίου του πελάτη του. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο μάνατζερ του 23χρονου σμολ φόργουορντ, τονίζοντας πως από Δευτέρα αναμένεται να συναντηθεί με τους ιθύνοντες των Blazers, χωρίς πάντως να έχει ξεκαθαριστεί η ακριβής ημερομηνία.

Ωστόσο, αν στο σύλλογο του Oregon επιθυμούν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Γάλλο θα πρέπει να το κάνουν άμεσα, αφού έχουν προθεσμία μέχρι της 25 Ιανουαρίου, ώστε να προχωρήσουν σε ανανέωση του συμβολαίου του. Σε διαφορετική περίπτωση, ο πρώην παίκτης της Nancy(αγωνίστηκε κατά την διάρκεια του lockout) θα γίνει αυτομάτως restricted free agent στο τέλος της σεζόν, κάτι που σημαίνει πως οποιαδήποτε ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να του καταθέσει πρόταση, με το Portland πάντως να διατηρεί το δικαίωμα ισοφάρισης, το οποίο θα τον κρατήσει στη Rip City.

Παρόλα αυτά, καμία από τις δύο πλευρές δε φαίνεται να...ιδρώνει ιδιαίτερα για το εν λόγω ζήτημα, αφού- σύμφωνα με πληροφορίες- αμφότερες επιθυμούν να συνεχίσουν την συνεργασία τους και μετά το ερχόμενο καλοκαίρι.Μάλιστα, ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε σχετικά:''Μου αρέσουν, τους αρέσω. Εξαρτάται από τον μάνατζέρ μου να κάνει κάτι". O Βatum ξεκίνησε αρκετά δυναμικά τη φετινή χρονιά, καθώς σε έξι αναμετρήσεις έχει καταγράψει 10 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 1,2 μπλοκ σε 23,3 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management