Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

7.1.12

Top10(06/01): Toυ καρφώματος το...Top 10

Ξεχειλίζει από φανταστικές ενέργειες και το σημερινό Top 10 από τα χθεσινοβραδινά παιχνίδια, στο οποίο θα δούμε τα πάντα. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει τέσσερις καρφωματάρες(οι τρεις με το ένα χέρι),  δύο alley oop, μία τάπα, μία πραγματικά τρομερή ασίστ και ακόμη δύο εκπληκτικές ενέργειες από Rubio και Ellis. To μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας έχουν πάρει οι αναμετρήσεις Hornets-Denver και Magic-Bulls, που κατέχουν από μία θέση στη δεκάδα, ενώ από μία έχουν τα Bobcats-Hawks, Lakers-Warriors, Timberwolves-Cavaliers,Thunder-Rockets,Raptors-Nets και Jazz-Grizzlies.

Την κορυφή σήμερα καταλαμβάνει ο Carl Landry, ο οποίος σε μία φοβερή ενέργεια του περνάει κάτω από το καλάθι και καρφώνει με το ένα χέρι από την ανάποδη πλευρά. Συναρπαστικά πράγματα θα δούμε και στα υπόλοιπα νούμερα και ειδικά σε αυτά της πεντάδας, όπως ο ξαπλωμένος στο παρκέ Calderon να δίνει μία υπέροχη ασίστ στον Rasual Butler, κι αυτός να ολοκληρώνει με τρίποντο την επίθεση του Toronto.Eπίσης, τα τρομερά καρφώματα-με το ένα χέρι-των Gay(No2) και Westbrook(No4), αυτό του Howard(No7) που λίγο έλειψε να πάρει μαζί του την μπασκέτα, αλλά και η τάπα του Okafor(Νο5) στον Lawson, θα μας συντροφέψουν σε αυτά τα 2 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα.

Καλή διασκέδαση...



 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management