Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

5.1.12

Top 10(04/01): Faried καρφώνει, Faried ταπώνει

Τρίποντα από το...σπίτι, φοβερά alley oop, εκπληκτικά καρφώματα, πανέξυπνες ασίστ, τρομερές τάπες και πανέμορφες γενικότερα ενέργειες. Ναι,καλά καταλάβατε, ήρθε και σήμερα η ώρα να απολαύσετε το Top 10 των καλύτερων ενεργειών από τα 12 χθεσινοβραδινά παιχνίδια. Πάμε να δούμε όπως μερικά πραγματάκια πιο συγκεκριμένα προτού περάσουμε στο βίντεο. Αρχικά, τις περισσότερες θέσεις στη δεκάδα κατέχουν τα Nuggets-Kings, Clippers-Rockets και Raptros-Cavaliers από δύο, ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις καταλήφθηκαν από τα Spurs-Warriors, Heat-Pacers, Hornets-Sixers και Timberwolves-Grizzlies. Για ακόμα μία φορά στην κορυφή θα δούμε έναν rookie, όμως χθες δεν ήταν ο Rubio αυτός που έκλεψε την παράσταση, αλλά ο Kenneth Faried των Nuggets.

Στο No1 λοιπόν, έπειτα από λάθος των Kings καταλήγει η μπάλα στα χέρια του, την περνάει στον Rudy Fernandez για να τελειώσει εύκολα την αντεπίθεση, όμως ο Ισπανός με μία πανέμορφη ανάποδη ασίστ την ξαναδίνει στον 22χρονο φόργουορντ, για να ολοκληρώσει το alley oop με ένα εκπληκτικό κάρφωμα με το ένα χέρι. Ωστόσο, ο απόφοιτος του Morehead State δεν έμεινε εκεί, αφού καταλαμβάνει ακόμη μία θέση, στην οποία προσφέρει μία τρομερή τάπα στον Travis Outlaw. Έτσι, θα μπορούσαμε κάλλιστα να τον χαρακτηρίσουμε ως πρωταγωνιστή της δεκάδας, με τον Chris Paul να έπεται με δύο ασίστ σε ισάριθμα alley oop των Jordan και Griggin. Tέλος, ξεχωρίζουν επίσης το τρομερό κάρφωμα με το ένα χέρι από τον Andre Iguoadala, το τρίποντο του Barbosa σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου, αλλά και το κάρφωμα του De Rozan ύστερα από όμορφη ασίστ του Calderon.

Kαλή διασκέδαση...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management