Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

6.1.12

Top10(05/01): Bosh for the tie

Μόλις τέσσερα παιχνίδια περιελάμβανε η χθεσινή βραδιά, εξ ου και το σημερινό Top 5 των καλύτερων ενεργειών. Γι' αυτό μην περιμένετε να δείτε τα φοβερά και τρομερά πράγματα των προηγούμενων ημερών, ωστόσο ακόμη και σε αυτή την πεντάδα υπάρχουν κάποιες εξαιρετικές ενέργειες. Όσοι κατορθώσατε-διότι περί κατορθώματος πρόκειται- να δείτε την αναμέτρηση των Hawks με τους Heat, σίγουρα δε θα πρέπει να έχετε αμφιβολία για το ποιος και γιατί βρίσκεται σήμερα στην κορυφή. Αυτός λοιπόν είναι ο Chris Bosh και ο λόγος είναι φυσικά το τρίποντο που έστειλε τον αγώνα στην παράταση.

Ο πάουερ φόργουορντ του Miami είναι και ο πρωταγωνιστής του Top 5, αφού εκτός του σημαντικότατου καλαθιού που πέτυχε βρίσκεται και στο Νο5, καθώς είναι αυτός που ολοκληρώνει το κλέψιμο και την υπέροχη ασίστ (πίσω από την πλάτη) του Harris.Από 'κει και πέρα , στο Νο2 βρίσκεται η απίστευτη ενέργεια του Tyreke Evans, που δε περιγράφεται με λόγια και σίγουρα αδικείται που δε βρίσκεται στο Νο1, το κλέψιμο και στη συνέχεια το φοβερό κάρφωμα του Ivan Johnson στην τρίτη θέση, αλλά και το τρομερό κάρφωμα του Wallace στο τέσσερα.

Kαλή διασκέδαση...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management