Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

3.1.12

tullamore picks... 3/1

 Δύσκολα και πονηρά τα πλεονεκτήματα απόψε, αφού πλέον υπάρχει συχνά το b2b2b factor σε πολλές ομάδες. Ως συνέπεια να υπάρχουν μικρότερα ή μεγαλύτερα χάντικαπ στις καλές ομάδες, όπως για παράδειγμα στο Ντένβερ σήμερα. Το πλεονέκτημα που υπάρχει είναι 5,5 πόντοι, όσοι ακριβώς ήταν και την χθεσινή μέρα κόντρα στους Lakers.

Χωρίς ανάλυση, απλά επειδή το Miami είναι 2 επίπεδα πάνω και η Ατλάντα δεν είναι τόσο καλή όσο αναμενόταν, οι 9,5 πόντοι είναι δίκαιο πλεονέκτημα και θα πρέπει να κερδίσει με 8-10 πόντους στην τέταρτη περίοδο για να καλύψει το χάντικαπ προς την πλευρά της. Όπως καταλαβαίνεις, φίλε Hawk, στο τέλος της τρίτης περιόδου θα χάνεται 17-20 πόντους. (Κάνε copy)

ATL Hawks @ MIA Heat
pick MIA Heat -9,5
pick MIA Heat Over 101,5

Επόμενη επιλογή το όβερ της επίθεσης της Νέας Υόρκης, καθώς οι 105 πόντοι που ζητάω είναι χαμηλότερα από τον μέσο όρο της ομάδας στα εντός έδρας παιχνίδια, συν ο γεγονός ότι χρωστάει μια καλή εμφάνιση. Καλύτερη ευκαιρία από το Τορόντο δεν ξέρω ποιος αντίπαλος θα ήταν. Αναμένω να δώ 120 πόντους. Αν δεν δω, να αρχίσει να στάζει η οροφή του MSG και να φάει τα μούτρα του ο Carmelo. 

TOR Raptors @ NY Knicks
pick NY Knicks over 104



Προσωπικά θεωρώ ότι οι bookies προσπαθούν να μας σπρώξουν στο -2,5 της Οκλαχόμα. Και είναι αλήθεια ότι το 78% των πονταρισμάτων είναι εκεί. Το συγκεκριμένο είναι revenge game για τους Μavericks, οι οποίοι προέρχονται από την ήττα στη Μινεάπολις και καλούνται να συνέλθουν άμεσα για να σταματήσουν να θεωρούνται η απογοήτευση της σεζόν, από τον πρώτο μήνα. 
 Στην Οκλαχόμα Σίτυ κόντραραν και έχασαν με buzzer beater, έχοντας σε θετική μέρα την περιφέρεια και με τον Kidd να παίζει κόντρα στο σκουπίδι τον Westbrook. Αυτός ο καρνάβαλος μπορεί να παίξει μπάσκετ, αλλά είναι αλητάκος και αλαζόνας με αποτέλεσμα να κάνει πολλά λάθη και να γίνεται μοιραίος συχνά πυκνά. Περιμένω να πάει το παιχνίδι στα δυο τελευταία σουτ απόψε, και έχω την αίσθηση ότι η χθεσινή ήττα ήταν και αποτέλεσμα της αδιαφορίας στα τελευταία λεπτά από τους πρωταθλητές, λόγω του σημερινού rematch με τους δελφίνους της Δύσης.

OKC Thunder @ DAL Mavericks
pick DAL Mavericks +2,5

Καλή τυχη



 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management