Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

25.2.12

Rasheed για Lakers (?)

 Οι Lakers φαίνεται ότι αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι η ομάδα δεν τράβαει ως έχει, επομένως δεν είναι περίεργο ότι ψάχνουν την αγορά εδώ και καιρό για να ενισχυθούν με έναν small forward που να μπορεί να απειλήσει από μακριά και να δώσει και ενέργεια παράλληλα στην άμυνα.
 Η αρχική ιδέα του point guard μάλλον εγκαταλείφθηκε από την στιγμή που η επιστροφή του Blake φαίνεται να καλύπτει(;) ως ένα βαθμό τη γύμνια της οργάνωσης του παιχνιδιού του LA.

 O τελευταίος ψίθυρος έχει να κάνει με την ενσωμάτωση του 37χρονου Rasheed Wallace στην ομάδα που αντιμετώπισε στους τελικούς του 2010, ώς μέλος των Celtics.
 Η κίνηση αυτή μάλλον αψυχολόγητη κρίνεται, εκτός κι αν ισχύουν όσα λέγονται για πιθανό trade του Pau Gasol, ο οποίος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δε θυμίζει τον "περσινό" soft ψηλό, που δεν ανταπεξήλθε στις περιστάσεις στα τέλη της σεζόν.
Σύμφωνα λοιπόν με τον Sherrod Blakely του necn.com η επιστροφή του Sheed είναι προ των πυλών, μετά από 1,5 χρόνο και ενώ είχε θεωρηθεί ότι είχε αποσυρθεί.

 Μια τέτοια κίνηση, απομονωμένη, δεν έχει λογική. Αν όντως πραγματοποιηθεί αναμένεται και συνέχεια και μάλλον θα κάνει kabooom που λέει κι ο sportscaster των Ηeat...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management