Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

24.2.12

tullamore picks 23/2


Μετά τη χθεσινή νίκη στο Dallas, εκεί που ξόρκισαν το κακό και πήραν πίσω λίγη από την χαμένη τους αξιοπρέπεια μετά το φιάσκο των περσινών ημιτελικών της Δύσης, οι Lakers ταξίδεψαν για την Oklahoma για να στείλουν το μήνυμα, ότι κάτι έχει μείνει από την καρδιά του πρωταθλητή μέσα τους.

 Η Oklahoma και φέτος έχει δείξει ότι θα πάει μέχρι το τέλος, αφού παρουσιάζει την ίδια ποιότητα με πέρσι, αλλά αυτή τη φορά δείχνει να θωρακίζεται ψυχολογικά, κερδίζοντας πολλά παιχνίδια που κρίνονται στο τελευταίο σουτ.
 Κόντρα στο Los Angeles θα χρειαστεί να κάνει κάτι από αυτό που συνηθίζει. Να τρέξει πολύ, να πάρει σκορ από την περιφέρεια, εκεί που οι Lakers ως γνωστό ζορίζονται (28η χειρότερη ομάδα επιθετικά πίσω από το τόξο) και να μοιράσει το σκοράρισμα.

Στατιστικά η παρέα του Durant κερδίζει στα 14 από τα 15 εντός έδρας, ενώ αντίθετα η Λιμνάνθρωποι είναι μετριότατοι εκτός με ρεκόρ 6-11.

Oklahoma City Thunder → 8-7-0 ΕΝΤΟΣ
LA Lakers → 5-12-0 EKTOΣ

 Οι Lakers βρίσκονται σε καλή κατάσταση και κερδίζουν τα 5 από τα 6 τελευταία και απόψε θα προσπαθήσουν να κολλήσουν 3η σερί νίκη στην πρώτη τους επίσκεψη στην Οκλαχόμα.
 Προφανώς και κάτι τέτοιο δεν μοιάζει πολύ εύκολο, αφού οι Thunder είναι πραγματικά τρομακτική ομάδα εντός, σκορπίζοντας τους αντιπάλους της κυρίως στο πρώτο μέρος και κάνοντας συντήρηση στα τελειώματα.

Ο Kobe χθες ήταν απαράδεκτος, μέχρι να μοιράσει δυο "παρε-βαλε" στο τελευταιο 2λεπτο του αγώνα. Ενδεικτικό το γεγονός ότι με τον Κobe εκτός, η ομάδα του έφτιαχνε διαφορές και με αυτόν μέσα τις έχανε!!

Oι Lakers έχουν δύναμη στη ρακέτα, αλλά και η Thunder δεν είναι αμελητέοι, αφού πετυχαίνουν 42,6 πόντους ανά παιχνίδι από εκεί, ενώ προσθέτουν και 16.7 πόντους στον αιφνιδιασμό.
Όλα αυτά λένε ότι πρέπει να παίξουμε Thunder(;)

Εγώ όμως θα πάω με Lakers +7

Διότι:

  • Οι Lakers είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στα rebounds επομένως μπορούν να περιορίσουν τις κατοχές της Oklahoma, ενώ παράλληλα να την οδηγήσουν σε πολλά περιφερειακά σουτ.
  •  Oι Τhunder μετά από καλά παιχνίδια σε scoring efficiency, όπως το χθεσινό μετράνε ρεκορ 2-7 ATS(κόντρα στο πλεονέκτημα)!!
  •  Oi Lakers έχουν 4-0 ATS μετά από 3 ή περισσότερα συνεχόμενα over παιχνίδια.

αναλυτικότερα stats εδώ

Los Angeles Lakers @ Oklahoma City Thunder
pick Los Angeles Lakers +7 (2,00 @pinnacle) 5 μονάδες

Καλή τύχη

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management