Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

4.2.12

Top 10(03/02):"ΔΑΚΡΥΣΑΝ" ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Εκπληκτικά καρφώματα προερχόμενα από πανέμορφες ασίστ περιλαμβάνει στο μεγαλύτερο μέρος του το σημερινό Top 10.Συγκεκριμένα, θα δούμε έξι υπέροχες καρφωματάρες και από 'κει και πέρα δύο τάπες, ένα alley oop, αλλά και μία τρομερή ενέργεια του Mike Conley ο οποίος καταλήγει να πασάρει πανέξυπνα.Οι χθεσινοβραδινές αναμετρήσεις ήταν συνολικά 10, όμως στη δεκάδα θα δούμε φάσεις σε έξι από αυτές και συγκεκριμένα από τα ματς στο Orlando(τρεις),την Oklahoma(δύο),την Philadelphia(δύο) αλλά και από Dallas,Houston και Toronto(από μία). Την κορυφή του...βουνού πάτησαν οι Lebron και Wade, αφού στο Νο1 ο πρώτος πετάει ανάποδα την μπάλα και βρίσκει τον "flash" ο οποίος καταλήγει να κρέμεται από το καλάθι των Sixers.

Πέραν της πρωτιάς υπάρχουν πολλές ακόμη υπέροχες ενέργειες, όπως για παράδειγμα το κάρφωμα του Iguodala(Νο2) με το ένα χέρι και πάνω από τον ανήμπορο να αντιδράσει Haslem, αλλά και την απίστευτη ενέργεια του Wafer στο No3.O τελευταίος αδειάζει τον Gee, πραγματοποιεί την διείσδυση περνώντας ανενόχλητος από Sessions και Irving και ολοκληρώνει με μία τρομερή καρφωματάρα στα... μούτρα του Erden. Επιπλέον, οι φοβερές τάπες των George σε Terry(No4) και Howard σε Casspi(No5), δεν περνάνε σε καμία περίπτωση απαραιτήρητες, όπως άλλωστε και το εκπληκτικό alley oop των Duhon-Jason Richardson, με τον δεύτερο να καρφώνει ανάποδα στο καλάθι των Cavs.

Kαλή διασκέδαση....

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management