Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

9.2.12

tullamore picks 8/2

Καλησπέρα φίλοι και φίλες από το κατάμεστο nbair... Και πως να μην είναι άλλωστε, καθώς απόψε το βράδυ είναι μαζί μας ο Laylow. Κρατώντας την υπόσχεση του, εμφανίστηκε και θα είναι παρέα με εμάς, έστω και διαδικτυακά, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του ντερμπυ της Φλόριντα, εκεί που οι αγαπημένοι του Heat κοντράρονται με τους Magic.

Το Miami αρχίζει να παίζει καλά, τουλάχιστον με τους μεγάλους. Τώρα το Ορλάντο δεν ξέρω αν είναι στην κατηγορία των μεγάλων, αλλά το ρεκορ του φανερώνει ότι έχει μια σοβαρότητα. Μπορεί να μην "μετράει και πολύ" η κανονική περίοδος, αλλά αν λάβει κανείς υπόψιν το μέταλλο που έχει αρχίσει να αποκτά η παρέα του Rose, δε νομίζω ότι θα ήταν και ότι καλύτερο για τους "Μαιαμέζους" να παίξουν ξανά με μειονέκτημα έδρας στα playoffs.
Επομένως πρέπει να χτίσουν πάνω στην καλή εμφάνιση στη Φιλαδέλφεια και να διεκδικήσουν την πρώτη θέση(στον ΟΠΑΠ την πήρε το μάτι μου κάπου στο 1,80 χθες... αστειότητα) της κανονικής περιόδου.
Προφανώς και δεν μπορεί κανείς να ξέρει αν θα βάλουν 20 τρίποντα πάλι απόψε οι Magic, αλλά αν βάλουν μέχρι 13 τότε θα χάσουν με πάνω από 4 πόντους. Σε διαφορετική περίπτωση, σφίξαμε...
Με στατιστική προσέγγιση το παιχνίδι θα έπρεπε να έχει line +2, αλλά επειδή εκτός από τους αριθμούς στο μπάσκετ παίζουν κι άλλα πράγματα ρόλο, οι traders αποφάσισαν να δώσουν 3,5. Τα πονταρίσματα του κοινού είναι μαζί μου απόψε, ενώ παράλληλα δεν έχει μετακινηθεί αισθητά μέχρι τώρα το line. Μισός πόντος ανεβοκατεβαίνει ανα τις εταιρείες.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στο άλλο παιχνίδι, έχουμε τη μαχητική Μιννεσότα, η οποία μακριά από την έδρα της εχει 6-4 ρεκόρ και σήμερα επισκέπτεται το Μέμφις για να στρώσει χαρακτήρα, διότι άρχισε "να κουνιέται" και αυτές οι ομάδες μας ενοχλούν.
Όχι ότι οι αρκούδες είναι καμιά ομάδα άξια εμπιστοσύνης... και προτιμότερο είναι να την παίζουμε όντας underdog, αλλά σήμερα θεωρώ ότι υπάρχει μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να ρίξει ένα 20ποντο στη μάπα του Rubio, αφού και ο μεγάλος Love θα απουσιάσει ξανα, μετά από τις πρόσφατες κωλομαγκίές του.
Χωρίς αυτόν κέρδισαν χθες, κάτι που ενισχύει την άποψη μου, ότι σήμερα δεν πρόκειται να το ξανακάνουν.
Το total για μένα δεν ακουμπιέται, μπορεί το παιχνίδι να ξεφύγει, ακόμα και χωρίς τους 25 πόντους του Love.


Miami Heat @ Orlando Magic

pick Miami Heat -3.5

Minnesota Timberwolves @ Memphis Grizzlies
pick Memphis Grizzlies -8

Η κάβα θα ενημερωθεί την επόμενη φορά

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management