Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

21.5.12

tullamore picks 22/5

Καλησπέρα σας, κύριοι.

Lakers vs Thunder, πράξη 5η.
H Oklahoma οδηγεί τη σειρά 3-1, ένα βήμα μακριά από την πρόκληση που ακούει στο όνομα Spurs.

Σημάδια ώριμης ομάδας έδειξε για μια ακόμη φορά η ομάδα του Brooks στο 4ο παιχνίδι της σειράς, στο οποίο έχανε για κάτι περισσότερο από 45 λεπτά, αλλά στο τέλος κατάφερε να γυρίσει ένα όχι απαραίτητα χαμένο, αλλά δύσκολο παιχνίδι.

Οι Lakers είναι άξιοι της μοίρας τους, η εσωστρέφεια επέστρεψε στο Hollywood και τα φαντάσματα του περσινού Μάη ξύπνησαν. Ο Gasol δεν στέκεται στο ύψος του, δεν παίρνει τα σουτ που πρέπει και γενικά φοβάται.
Η ομάδα μάτσαρε αρκετά καλά στους ψηλούς, παραδόξως έτρεξε περισσότερο από τους αντιπάλους της, αλλά στο τέλος το 2/10 του Kobe και η απροθυμία των υπολοίπων να πάρουν κρίσιμα σουτ, τους οδήγησε στην 3η ήττα.

Σήμερα μια συνταγή υπάρχει για να διεκδικήσει ό,τι τις έχει απομείνει. Αρχικά δεν ξέρω αν υπάρχει ποτέ σειρά που να έχει γυρίσει από 3-1 με 2 παιχνίδια να απομένουν εκτός για την ομάδα που κυνηγάει.

Το παιχνίδι απόψε θα είναι όπως ήταν και το 2ο της σειράς.
Οι Lakers θα πάρουν τα ριμπς και θα περιορίσουν τις κατοχές της Οκλαχόμα, για να πάμε σε ένα σετ παιχνίδι και σε αργό ρυθμό, που προφανώς τους ευνοεί. Αν πάει στους 90 πόντους το ματς, οι Λέικερς θα έχουν τύχη. Αν ξεφύγουμε, περιορίζονται και οι πιθανότητες.

Επιλέγω αυτό το σενάριο και εκτιμώ ότι οι Λέικερς θα προηγούνται 4-5 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, κάτι που σημαίνει ότι θα είμαστε χαμηλά στο σκορ.

Το line movement δείχνει Lakers +8, αλλά δεν μου κάνει. Θα πάω με το under και το 3-2.
Αν έχουν να δηλώσουν κάτι οι Lakers, θα το κάνουν απόψε το ξημέρωμα. Θα πλήρωσω μια μονάδα για να τους δω να χαμογελάνε στο τέλος της μέρας.

Αν δεν κερδίσουν οι Lakers, εκτιμώ ότι θα διασυρθούν.


Los Angeles Lakers @ Oklahoma City Thunder
pick UNDER 191  6 μονάδες
pick Los Angeles Lakers ML @4.30 1 μονάδα

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management