Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

26.5.12

tullamore picks 26/5


 Μετά το τελευταίο χαστούκι από τους Heat, που ισοπέδωσαν στο 5ο παιχνίδι τους Pacers, εδώ είμαι πάλι και ευθυγραμμίζομαι με τον κουβά!

 7ο παιχνίδι απόψε στη Βοστόνη και ο νικητής κερδίζει το εισητήριο για τους τελικούς της Ανατολής, εκεί που περιμένει η παρέα του Wade.

 Σήμερα οι Sixers θα κερδίσουν τους Celtics, επειδή το θέλουν περισσότερο.
Το δείχνουν από το πρώτο τους παιχνίδι, ότι μπορούν να τους πετάξουν έξω. Τα matchups τα βγάζουν εύκολα-δύκολα, τα rebounds τα ελέγχουν και όποτε βρίσκουν ευκαιρία τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο.
Μας πλήρωσαν στο 2ο παιχνίδι με το σπάσιμο του TD Garden. Γιατί να μην το κάνουν και σήμερα;

 Με τον Άλλεν αλλού να πατάει κι αλλού να βρίσκεται και τον Bradley εκτός, μας έμεινε ο Pietrus κι ο Bass. Εντάξει ο Bass έκανε καλά ματς, αλλά η αιχμή του δόρατος είναι ο Pierce κι ο Garnett, τους οποίους αξιοποιεί το βαρόμετρο αυτής της ομάδας, ο Rondo.
 To καλύτερο point guard στο ΝΒΑ κατα τη γνώμη μου, με την έννοια της θέσης. Μοναδικος παίχτης, φτιάχνει και ξαναφτιάχνει φάσεις για τους συμπαίχτες του. Σε αυτόν πρέπει να επικεντρωθούν. Αν περιοριστεί ο Rondo στις 8-10 assists, τότε θα έχουμε καλές πιθανότητες. Αν όχι, τότε θα πρέπει να βρούμε σκορ.
 Δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο, κόντρα στην εξαιρετική αμυντικά Βοστόνη. Αλλά η Φιλαδέλφεια έχει σκορ στο paint, έχει και επιθετικό rebound, επομένως επιπλέον κατοχές. Τι ζητάμε; Καλές βολές. Ή μάλλον αξιοπρεπές ποσοστό, 70+%

 Ιστορικά στο 7ο παιχνίδι κερδίζει ο γηπεδούχος σε συντριπτικό ποσοστό. 4 στα 5 ματς βρίσκουν νικητή την έδρα.
Ωστόσο, όταν συναντιέται το Νο4 με το Νο8 τα αποτελέσματα, από το 2003 κι έπειτα, έχουν ως εξης:
11-7-0 SU υπέρ του Νο4 (Βοστόνη) και 9-8-1 ATS υπέρ του Νο4.

 Περιμένω upset, που πληρώνει το εξαιρετικό 3.27 στην pinnacle και όταν οι books υποτιμούν τις ομάδες πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις. Το +5,5 των 76ers είναι καλή επιλογή, αλλά θα στεναχωρηθώ πολύ περισσότερο αν χάσω αυτό το spread με βολές στο τέλος, παρά αν χάσω το ματς με blowout, επομένως ακολουθώ ώς το τέλος την ομάδα από την πόλη του Ροκυ.

Philadelphia 76ers @ Boston Celtics
pick Philadelphia 76ers ML @3,27   5 μονάδες


Καλή τύχη

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management