Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

20.10.12

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΟΥΝ?

Την πέμπτη τους σερί ήττα σε ισάριθμα φιλικά γνώρισαν οι Lakers μόλις 10 μέρες πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά ήταν οι Sacramento Kings, οι οποίοι επικράτησαν των “λιμνανθρώπων” με σκορ 103-98 στο Las Vegas.
Για τους Lakers, που αγωνίστηκαν και πάλι χωρίς τον Dwight Howard, ξεχώρισαν οι “παλιοσειρές” Kobe Bryant και Pau Gasol με 22 και 20 πόντους αντίστοιχα. Ο Steve Nash πρόσθεσε άλλους 8, δίνοντας παράλληλα και 6 ασίστ. Για τους “βασιλιάδες” 19 πόντους σημείωσε ο Marcus Thornton και 18 ο DeMarcus Cousins.
Σίγουρα τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, ωστόσο για μία ομάδα σαν τους Lakers, οι οποίοι έχουν ξεκάθαρο στόχο το πρωτάθλημα για τη σεζόν που έρχεται, οι συνεχόμενες μέτριες εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα θα πρέπει να προβληματίσουν. Πάντως την Κυριακή οι Lakers θα τεθούν ξανά αντιμέτωποι με τους Kings και αυτή τη φορά θα έχουν στη διάθεση τους για πρώτη φορά τον Howard.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management