Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

20.10.12

DETROIT PISTONS PREVIEW



Οι Pistons την χρονιά που μας πέρασε πραγματοποίησαν κάποια βήματα προόδου σε σχέση με τις δύο προηγούμενες χρονιές. Παρόλο που ξεκίνησαν πολύ άσχημα τη σεζόν, με το ρεκόρ τους στο ξεκίνημα του Φλεβάρη να ανέρχεται σε 4-20, στη συνεχεία και παιχνίδι με το παιχνίδι βρήκαν την απαραίτητη χημεία, παρουσιάστηκαν πιο "σφιχτή" αμυντικά και κατάφεραν να κερδίσουν τους 21 από τους 42 επόμενους αγώνες,τερματίζοντας στην 10η θέση της Ανατολής(με 24-41).Το ρόστερ έμεινε σχετικά ίδιο και απαράλεκτο, καθώς οι μόνες προσθήκες ήταν αυτή του Corey Maggette που ήρθε στο Detroit αντί του Ben Gordon που μετακόμισε στο Charlotte,του ελεύθερου Jonny Flynn, αλλά και των rookie Αndre Drummond,Khris Middleton,Kim English,Kyle Singler και Vyacheslav Kravtsov. Mάλιστα, από τον πρώτο περιμένουν πολλά στο Detroit, με το Νο 9 του φετινού draft να τους τα προσφέρει με το...καλημέρα, καθώς πραγματοποιεί ήδη εξαιρετικές εμφανίσεις στην preseason. Πλάι στον Greg Monroe αναμένεται να σχηματίσουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο ψηλών, ενώ καλά στοιχεία έδειξε και ο Ουκρανός σέντερ(Kravtsov) και σε συνάρτηση με την παρουσία Maxiell και Jerebko συνθέτουν μία αξιόλογη frontline. Πάντως, το αγαπημένο παιδί των οπαδών τίνει να γίνει ο Brandon Knight,o oποίος προέρχεται από πολύ καλή rookie σεζόν.Η άμυνα πάντως θα είναι και φέτος το δυνατό τους σημείο, αφού πέρυσι βρέθηκαν στη 14η θέση της γενικής κατάταξης με 95,7 πόντους παθητικό, ενώ αντίθετα ήταν  στην τέταρτη από το τέλος της αντίστοιχης επιθετικής με μόλις 90,7 πόντους ενεργητικό. Στα θετικά το ότι πρόκειται για μία ομάδα που έχει βρει χημεία και τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια της θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική.



Αφίξεις:Andre Drummond,Khris Middleton,Kim English,Kyle Singler(draft),Vyacheslav Kravtsov,Jonny Flynn(free agency),Corey Maggette(trade)
Αποχωρήσεις:Ben Gordon(trade),Vernon Macklin(free agency)

Ρόστερ:
Brandon Knight(PG)
Rodney Stuckey(SG)
Tayshaun Prince(SF)
Αndre Drummond(PF)
Greg Monroe(C)
Will Bynum(G),Austin Daye(F),Jason Maxiell(PF),Kim English(G),Jonny Flynn(G),Jonas Jerebko(F),Vyacheslav Kravtsov(C),Corey Maggette(F),Khris Middleton(F),Kyle Singler(F),Charlie Villanueva(F),Terrence Williams(G-F)
Προπονητής: Lawrence Frank
Aστέρι: Greg Monroe

Γήπεδο: The Palace of Auburn Hills
Division: Central
Περσινό ρεκόρ: 25-41(10οι στην Ανατολή,4οι στη Central)
Εκτίμηση: 12οι-13οι στην Ανατολή
Απόδοση πρωταθλητή: 201 στην bet365

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management