Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

30.10.12

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΖΑΜΠΟΛ

Μερικές ώρες πριν την έναρξη της σεζόν με μερικές ειδήσεις της τελευταίας στιγμής. Αρχικά, ο Kobe Bryant εξακολουθεί να είναι αμφίβολος για την πρεμιέρα των Lakers, κάτι το οποίο σίγουρα δημιουργεί “πονοκέφαλο” στον coach Mike Brown. Ο Kobe νιώθει ακόμη ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι, κάτι το οποίο δεν του έχει επιτρέψει να παίρνει μέρος στις προπονήσεις της τελευταίας εβδομάδας.
Από εκεί και έπειτα, τις υπηρεσίες του Amar'e Stoudamire θα στερηθούν οι New York Knicks, καθώς ο Αμερικάνος πάουερ φόργουορντ θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 1,5 μήνα. Οι εξετάσεις στο τραυματισμένο αριστερό του γόνατο έδειξαν ότι οι αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για απουσία 2-3 εβδομάδων ήταν λανθασμένες.
Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για τον Κώστα Κουφό, ο οποίος φαίνεται πως φέτος θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει την πραγματική του αξία. Ο προπονητής του στους Nuggets, George Karl σε σε συνέντευξη που παραχώρησε τον χαρακτήρισε ως τον πιο σταθερό ψηλό της ομάδας του, κάτι το οποίο ανοίγει διάπλατα την πόρτα στον Έλληνα σέντερ να διεκδικήσει θέση ακόμη και στη βασική πεντάδα.
Τέλος, ο Delonte West “κόπηκε” από το ρόστερ των Dallas Mavericks, καθώς η ομάδα του αποφάσισε να τον αφήσει μετά και τις τιμωρίες που του είχε επιβάλλει το τελευταίο διάστημα εξαιτίας των πειθαρχικών του παραπτωμάτων.


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management