Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

6.10.12

Preseason Day 2:ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΑΥΡΟΜΑΧΩΝ!


Δεύτερο ματς απόψε και αυτή τη φορά θα μεταφερθούμε στην πόλη του Μέμφις και στις 3 η ώρα τα ξημερώματα έτσι για να αρχίσουμε να συνηθίζουμε κιόλας σιγά σιγά το τι μας περιμένει από εδώ και στο εξής για όσους από εμάς φιλοδοξούμε να παρακολουθήσουμε τα ορεκτικά (παιχνίδια της preseason) το κυριώς πιάτο (regular season) και το επιδόρπιο που θα είναι ιδιαίτερα γλυκό μόνο για έναν (playoffs, τελικοί ΝΒΑ). Ας δούμε και πάλι τι αποδόσεις δίνει η Bet365 και κατόπιν θα αναφέρουμε και δυο λόγια για το ματς.

Memphis Grizzlies vs Real Madrid (+9.5)  1.16 – 5.50 190.5 πόντοι

Ο αγώνας αυτός αν γινόταν στη Μαδρίτη ίσως να άξιζε το ρίσκο να ποντάρει κάποιος στους Ισπανούς. Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν με νίκες κατά της Μπαρτσελόνα για το Κύπελλο και άνετες επικρατήσεις για το πρωτάθλημα και μαζί με τη Φενέρ είναι οι 2 ομάδες που φαίνονται πιο ισχυρές από πέρσι σε μία εποχή «ισχνών αγελάδων» για το Ευρωπαικό μπάσκετ. Σημαντικότερη προσθήκη τους ο Rudy Fernandez μέχρι πρότινος μέλως των Nuggets και των Blazers. Για τους Grizzlies μπορεί να μην έχουν αλλάξει και πολλά συγκριτικά με την περσινή σεζόν, φέτος όμως αν δεν έχουν κανένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού κι έχουν τη βασική τους πεντάδα υγιή με Conley, Allen, Gay, Randolph και Marc Gasol είναι ικανοί να πάνε αρκετά μακριά έχοντας όμως να αντιμετωπίσουν τα μεγαθήρια της Δύσης. Στο σημερινό ματς σύμφωνα με τις δηλώσεις του Hollins ,προπονητή της ομάδας, δε θα υπάρξει μεγάλο rotation αλλά θα το αντιμετωπίσουν σαν επίσημο παιχνίδι επιζητώντας τη νίκη γνωρίζοντας πόσο πεινασμένοι είναι οι Ισπανοί. Μάλιστα ο Gasol σαν συμπατριώτης τους προειδοποίησε πως η Ρεάλ έχει στην αποστολή της 4 παίκτες από την Εθνική Ισπανίας που κόντραρε την αντίστοιχη των ΗΠΑ στο τελικό της Ολυμπιάδας του Λονδίνου. Είναι κιόλας προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν την ζώνη που λογικά θα παίξουν στην άμυνα οι Μαδριλένοι και με δηλώσεις τους λένε πως θα απαντήσουν με «ζώνη επίθεσης», σε αυτό ειδικά έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα στο σημερινό παιχνίδι. Ένας επιπλέον λόγος που οι «Αρκούδες» θέλουν τη νίκη απόψε τα ξημερώματα είναι για να την αφιερώσουν στη μνήμη του αντιπρόεδρου της ομάδας που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές ημέρες. Παρόλο το φορμάρισμα της Ισπανικής ομάδας αν και πολύ νωρίς στη σεζόν η ομάδα του Memphis πάντα παρουσιάζεται πολύ δυνατή όταν αγωνίζεται στο FedEx Forum και εφόσον έχει πολλά κίνητρα για τη νίκη μάλλον θα καταφέρει να φτάσει σε αυτή με διψήφια διαφορά κιόλας.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management