Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

5.10.12

"Μπορει να ξεπερασει τον Jordan ο Lebron"

Την πεποίθηση του πως ο Lebron James μπορεί να γίνει καλύτερος του Michael Jordan εξέφρασε ο Charles Barkley. Για πολλούς ο "Air" θεωρείται ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του αθλήματος και ως ένας που δύσκολα θα καταφέρει κάποιος να τον ξεπεράσει, ωστόσο αυτή την άποψη δε φαίνεται να συμμερίζεται ο "Sir Charles". "Πιστεύω ότι μπορέι να γίνει καλύτερος από τον Michael" δήλωσε αρχικά ο άλλοτε παίκτης των Sixers, Suns και Rockets για να συνεχίσει:''Nόμιζα ότι ποτέ δε θα μπορούσε να συγκριθεί με κάποιον ο Michael Jordan.Αλλά αυτός ο τύπος, ο Lebron James,κάνει τα πάντα καλά.Και ο Jordan έκανε τα πάντα καλά.Όμως ο Lebron James είναι μεγαλύτερος, δυνατότερος και ταχύτερος.Αυτή είναι η μόνη διαφορά".

Ωστόσο, ο Barkley δεν ήταν ο μόνος που αναφέρθηκε στον "King" και κατά πόσο θα μπορέσει να γίνει ο Νο1, καθώς και ο Shaquille O'Neal ανέφερε χαρακτηριστικά:''Πλέον, ο Lebron θα πρέπει να συγκρίνεται με δύο παίκτες, τον Kobe Bryant και τον Michael Jordan", για να καταλήξει:'' Έτσι, το ερώτημα είναι, πόσα πρωταθλήματα μπορεί να πάρει?Όλοι ξέρουμε πως είναι ένας διεκδικητής".

Να σημειωθεί πως ο φόργουορντ των Heat με το πρωτάθλημα, τα δύο βραβεία MVP(κανονικής περιόδου και τελικών) και το χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου που κατέκτησε λίγους μήνες πριν, έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ(μετά τον έξι φορές πρωταθλητή με την φανέλα των Bulls) που καταφέρνει σε μία σεζόν να κατακτήσει όλα τα παραπάνω.


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management