Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

15.10.12

NEW ORLEANS HORNETS PREVIEW



Μετά την επεισοδιακή ανταλλαγή του μέχρι πρότινος σταρ της ομάδας  Chris Paul, οι Hornets είχαν μια μεταβατική χρονιά πέρσι που αν έλειπαν οι πάμπολλοι τραυματισμοί θα μπορούσαν να ήταν ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Φέτος με την κληρωτίδα να τους κάνει το χατήρι χαρίζοντάς τους το νούμερο 1 του ντραφτ θα τους δούμε ακόμα καλύτερους θέτοντας παράλληλα τις βάσεις για το μέλλον χτίζοντας την ομάδα γύρω από τους  Rivers, Gordon και Davis. Το θετικό για αυτους είναι επίσης πως έχουν αρκετό χώρο στο salary cap για να προσεγγίσουν κάποιο μεγάλο όνομα κυριώς το καλοκαίρι κάποιον free agent αφού ξεφορτώθηκαν πολλά από τα βαριά τους συμβόλαια. Βέβαια ακόμα θέλουν πολλή δουλειά και πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα μπορέσει ο Rivers να ανταποκριθει στο ρόλο του point guard (εκτός κι αν συνεχίσει να εντυπωσιάζει ο Roberts που μέχρι πρότινος ανήκε στη Μπάμπεργκ με μηδαμινή εμπειρία από το ΝΒΑ) και κατά πόσο θα πετύχει το "πείραμα" με το Robin Lopez στη βασική πεντάδα και τους Smith, Anderson να έρχονται από τον πάγκο. Πάντως αναμένεται να παρουσιαστούν βελτιωμένοι κατά πολύ και παρόλο που τα play off μπορεί να μη μοιάζουν σαν εφικτός στόχος, είναι μία ιδιαίτερα νεανική ομάδα σε καλό δρόμο και το μέλλον τους ανήκει. Τέλος αυτό που θα χρειαστούν είναι γεμάτες κερκίδες γιατί σε πολλά ματς την προηγούμενη σεζόν η πληρότητα του γηπέδου θύμιζε αδιάφορο αγώνα της Ελληνικής Α1.


Αφίξεις: Anthony Davis - Austin Rivers -Darius Miller (draft), Ryan Anderson - Robin Lopez - Hakkim Warrick (trade), Roger Mason Jr - Brian Roberts - Chris Wright (free agents)
Aποχωρήσεις: Trevor Ariza - Emeka Okafor - Gustavo Ayon - Jarret Jack- Darryl Watkins - Jerome Dyson (trade), Chris Kaman - Marco Belinelli - Carl Landry (free agents)

Ρόστερ: 
Austin Rivers(PG)
Eric Gordon(SG)
Al Farouq-Aminu(SF)
Anthony Davis(PF)
Robin Lopez(C)
Ryan Anderson(F), Jason Smith(F-C), Greivis Vasquez(G), Hakim Warrick(F), Solomon Alabi(C), Xavier Henry (G), Roger Mason Jr(G), Darius Miller(F), Brian Roberts(G), Lance Thomas(F), Chris Wright(G)
Προπονητής: Monty Williams
Αστέρι: Eric Gordon

Γήπεδο: New Orleans Arena
Division: Southwest
Περσινό ρεκόρ: 21-45(15οι στη Δύση)
Εκτίμηση: 12-15οι στη Δυση
Απόδοση πρωταθλητή: 151 στην bet365

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management