Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

11.10.12

PRESEASON DAY 6

Έξι παιχνίδια περιελάμβανε η χθεσινή έκτη μέρα της preseason, με συνολικά οκτώ ομάδες να ξεκινάνε τις υποχρεώσεις τους σε αυτή και τρία ματς με πολύ σασπένς, τα οποία κρίθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα. Στο πρώτο κατά σειρά, οι Pistons επικράτησαν  των Raptors στο Palace of Auburn Hills με 101-99 στο φινάλε του αγώνα, έπειτα από ένα καλάθι του Andre Drummond και μία εύστοχη βολή του Charlie Villanueva. Τη νίκη στα τελειώματα κατάφεραν να πάρουν και οι Rockets, που επιβλήθηκαν των Thunder με 107-105 στο ουδέτερο του State Farm Arena της πόλης Hidalgo.Oι "ρουκέτες"  πάντως είχαν δημιουργήσει από νωρίτερα μία διαφορά 7 πόντων και το μόνο που χρειάστηκε ήταν να αστοχήσει στο τρίποντο που θα έστελνε το ματς στην παράταση ο Cook και εν συνεχεία να ευστοχήσει σε μία από τις δύο βολές ο Motejunas. Σε ένα άλλο ουδέτερο γήπεδο, αυτό του Fargo Dome στη North Dakota,οι Timberwolves "καθάρισαν" από την τρίτη περίοδο το ματς, όταν και έφτασαν να προηγούνται με 18, με το τελευταίο δωδεκάλεπτο να αποτελεί τυπική διαδικασία και την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με 84-70.

Κάτι τέτοιο δε συνέβη και στο AT&Center, όπου οι Spurs με ένα καλάθι του De Colo 0,6 πριν το φινάλε πήραν τη νίκη με 101-99, κι  ενώ πριν από αυτό  όλα έδειχναν πως θα δούμε την πρώτη παράταση της preseason, αφού 4 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη το τρίποντο του Mike Scott είχε βρει στόχο για το 99-99. Στο Power Balance Pavilion, οι Kings έβαλαν το... πόδι στο γκάζι στην τελευταία περίοδο(και γενικότερα στο δεύτερο μισό) και μπήκαν με το δεξί στην preseason κερδίζοντας τους Suns με 102-96 και τον Thomas Robinson να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση. Σε ακόμη ένα ουδέτερο γήπεδο, αυτό του Citizens Business Bank Arena, της πόλης Ontario στην California, οι Lakers γνώρισαν την δεύτερη βαριά ήττα τους σε ισάριθμα παιχνίδια στην preseason, αυτή την φορά από τους Βlazers με 93-75.Ο Κobe Bryant δεν αγωνίστηκε καθόλου λόγω ενός προβλήματος στον ώμο, ωστόσο οι Nash,World Peace,Jamison και Gasol πήραν όλοι τους πάνω από  25 λεπτά συμμετοχής.


Toronto Raptors@Detroit Pistons 101-99

Αναλυτικά όλα τα στατιστικά του αγώνα εδώ




Houston Rockets-Oklahoma City Thunder 107-105

Aναλυτικά όλα τα στατιστικά του αγώνα εδώ




Minnesota Timberwolves-Indiana Pacers 80-74

Αναλυτικά όλα τα στατιστικά του αγώνα εδώ




Αtlanta Hawks@San Antonio Spurs 99-101

Αναλυτικά όλα τα στατιστικά του αγώνα εδώ



Phoenix Suns@Sacramento Kings 96-102

 Αναλυτικά όλα τα στατιστικά του αγώνα εδώ




Los Angeles Lakers-Portland Trail Blazers 75-93

Aναλυτικά όλα τα στατιστικά του αγώνα εδώ

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management