Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

10.10.12

TO ΚΑΡΦΩΜΑ:ME TO ΔΕΞΙ ΟΙ "ΛΥΚΟΙ"

Ένα από τα παιχνίδια που παρουσιάζει στοιχηματικό ενδιαφέρον στην έκτη μέρα της preseason είναι το Timberwolves-Pacers.Μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Fargo Dome, στην πόλη Fargo της πολιτείας North Dakota. Το συγκεκριμένο είναι ένα γήπεδο που θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως την εναλλακτική έδρα των "λύκων" οι οποίοι σε κάθε preseason επιλέγουν το συγκεκριμένο για να δώσουν κάποιους από τους φιλικούς αγώνες τους. Οι τελευταίοι ξεκινάνε τη νέα σεζόν με φιλοδοξίες που φτάνουν μέχρι και μία εκ των τελευταίων θέσεων που οδηγούν στα playoff, κάτι που θα μπορούσαν να πετύχoυν και πέρυσι.Μάλιστα, παρότι αποχώρησαν αρκετοί παίκτες και συγκεκριμένα οι Beasley,Ellington,Wesley Johnson,Anthony Randolph, Martell Webster,Brad Miller και Darko Milicic, κάθε άλλο παρά αποδυναμωμένοι θα εμφανιστούν αφού οι περισσότερες αφίξεις ήταν -τουλάχιστον θεωρητικά- ποιοτικότερες. Έτσι, στο ρόστερ τους από φέτος ανήκουν οι Kirilenko,Shved, Budinger,Dante Cunningham,Stiemsma,Jermaine Taylor,Will Conroy, ενώ αποφάσισαν να δώσουν και  στον Brandon Roy την ευκαιρία να επιστρέψει στη δράση. Στο σημερινό πρώτο τους αγώνα για την preseason, ο Rick Adelman θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ricky Rubio,Luke Ridnour και Malcolm Lee, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.Επιπλέον, δεν κράτησε τα χαρτιά του κλειστά και αποκάλυψε την πεντάδα που θα ξεκινήσει τον αγώνα και η οποία πιθανότατα(όπως τόνισε) θα απαρτίζεται από τους J.J Barea, Roy, Kirilenko,Love και Pekovic, τους οποίους θα κρατήσει στο παρκέ περίπου για το μισό του παιχνιδιού.Από 'κει και πέρα αναμένεται να προβεί σε rotation με τον Alexey Shved να παίρνει χρόνο και στις δύο θέσεις των γκαρντ.

Στην αντίπερα, οι Pacers θα παρουσιαστούν σίγουρα χωρίς τον Danny Granger, που θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τον πάγκο, εξαιτίας ενός προβλήματος στο γόνατο. Από 'κει και πέρα, ο Frank Vogel προσανατολίζεται στη μη χρησιμοποίηση και των West-Hibbert, θέλοντας έτσι να δώσει την ευκαιρία στους νέους παίκτες της ομάδας, αλλά και σε κάποιους άλλους που την περσινή σεζόν ερχόντουσαν από τον πάγκο να "δέσουν" μεταξύ τους. Θέλει με λίγα λόγια να δουλέψει στη χημεία κάποιων συγκεκριμένων rotation players, κι έτσι φαντάζει πολύ πιθανό να δούμε μία πεντάδα που θα αποτελείται από τους D.J Augustin, Lance Stephenson,Gerald Green,Tyler Hansbrough και Ian Mahinmi, οι οποίοι είναι κι αυτοί που παίζουν συνέχεια μαζί στο training camp, όπου ο Vogel έχει δώσει την μεγαλύτερη προσοχή στον πάγκο των Pacers. Άλλωστε, αυτός(ο πάγκος) αποτέλεσε και το μεγαλύτερο "αγκάθι" της περσινής σεζόν για το σύλλογο της Indianapolis.Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως χρόνο συμμετοχής πιθανότατα θα πάρουν και οι δύο rookie,Miles Plumlee και Orlando Johnson, που μαζί με τους Augustin,Green και Mahinmi ήταν οι συνολικά πέντε προσθήκες της Indiana.Αντίθετα, αποχώρησαν οι Collison,Dahntay Jones και A.J Price.

Aπό την μία πλευρά ο Adelman θα χρησιμοποιήσει(όπως δήλωσε) για τον μισό αγώνα τους βασικούς του παίκτες, ενώ ο Vogel θα δουλέψει πάνω στη χημεία των νέων αφίξεων και των περσινών παικτών που ερχόντουσαν από τον πάγκο ή τέλος πάντων που δεν είχαν επαρκή χρόνο συμμετοχής. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η απουσία του Danny Granger και εκτός απροόπτου των Hibbert και West σε συνδυασμό με την παρουσία των Love,Roy(αν και αποτελεί ερωτηματικό η κατάσταση του),Kirilenko και Pekovic στην αντίπερα, γέρνουν κατά πολύ την πλάστιγγα υπέρ των "λύκων". Τέλος, ένα επιπλέον συν για την Minnesota είναι και το γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση, καθώς στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί πολλές φορές εκεί.Αυτοί είναι οι βασικότεροι λόγοι που με ωθούν να πάρω το -3 των Wolves.

Indiana Pacers@Minnesota Timberwolves--> -3 Timberwolves(1,90 στην bet365)



Aπολογισμός μέχρι στιγμής προβλέψεων
W-L-P 3-1-0

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management