Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

10.11.12

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ο ΚΟΥΦΟΣ

Ο George Karl, προπονητής των Nuggets το είχε πει λίγο καιρό πριν. “Ο Κουφός είναι ο πιο σταθερός ψηλός της ομάδας”. Από τα φιλικά προετοιμασίας είχε φανεί ότι φέτος ο Έλληνας σέντερ θα είχε περισσότερο χρόνο συμμετοχής και ότι ίσως θα διεκδικούσε θέση ακόμη και στη βασική πεντάδα.
Έτσι και έγινε λοιπόν. Η χρονιά έχει ξεκινήσει εξαιρετικά για τον Κουφό με τις δύο τελευταίες του εμφανίσεις να είναι πολύ καλές και να δείχνει ικανός να σταθεί απέναντι στους κορυφαίους ψηλούς του κόσμου. Ο Κουφός στο προτελευταίο ματς των Nuggets κόντρα στους Pistons βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη έχοντας 14 πόντους με 7/13 δίποντα, μαζεύοντας 5 ριμπάουντ, μοιράζοντας 3 τάπες σε 29:33.
Στο τελευταίο ματς οι Nuggets δεν συνάντησαν προβλήματα απέναντι στους Utah Jazz κερδίζοντας με σκορ 104-84. Ο Κουφός ήταν και πάλι καταπληκτικός σημειώνοντας 15 πόντους με 3/5 βολές και 6/8 δίποντα. Παράλληλα, είχε 10 ριμπάουντ, 3 τάπες, 2 κλεψίματα και 1 ασίστ σε 25 λεπτά χρόνου συμμετοχής.
Όπως όλα δείχνουν, ο Κώστας Κουφός θα είναι ο πρώτος Έλληνας που θα πετύχει στο NBA έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο βάζοντας τέλος στη θεωρία συνωμοσίας που είχε κατασκευαστεί “κατά των Ελλήνων” στο NBA.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management