Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

12.12.11

Δυό μήνες έξω ο Bledsoe

Έξι έως οκτώ εβδομάδες ακόμη θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Eric Bledsoe, o oποίος είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στις 7 Οκτωβρίου λόγω ρήξης μηνίσκου στο δεξί γόνατο. Ο 22χρονος πόιντ γκαρντ ήταν διπλά άτυχος, καθώς το ιατρικό επιτελείο των Clippers δεν είχε επίγνωση της σοβαρότητας του τραυματισμού του, αφού το lockout βρισκόταν ακόμη σε εξέλιξη.

Πλέον, οι ιθύνοντες του συλλόγου του Los Angeles θα πρέπει να καλύψουν το κενό του απόφοιτου  του Kentucky τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, που ενδέχεται να επιστρέψει στην καλύτερη των περιπτώσεων. Mέχρι τότε, αρχικά θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία για την πλήρη αποκατάσταση του τραυματισμού του, ενώ με το που ξεκινήσει η κανονική περίοδος, αναμένεται να ανεβάσει κι αυτός ένταση .Ο Bledsoe στην ρούκι χρονιά του αγωνίστηκε σε 81 αναμετρήσεις έχοντας κατά μέσο όρο 6,7 πόντους, 3,6 ασίστ, 2,7 ριμπάουντ και 1,1 κλεψίματα σε 22,7 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ.

Παράλληλα, απ' ότι φαίνεται δύσκολα θα υπογράψουν νέο συμβόλαιο με τους Clippers οι ελεύθεροι Ike Diogu, Jamario Moon και Craig Smith, αφού η ομάδα τους αποποιήθηκε των δικαιωμάτων της σε αυτούς.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management