Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

13.12.11

"Πολεμιστής" ο Brown

Παίκτης των Warriors θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Kwame Brown, καθώς αποδέχτηκε την πρόταση των "πολεμιστών" για συμβόλαιο ενός έτους, που θα του αποφέρει 7 εκατομμύρια δολάρια. Στη Χρυσή Πολιτεία "κυνήγησαν" την περίπτωση του DeAndre Jordan, καταθέτοντας προσφορά ύψους  40εκ. δολαρίων για τέσσερα χρόνια. Ωστόσο, όπως αναμενόταν οι Clippers ισοφάρισαν την πρόταση τους και κράτησαν στο L.A τον βασικό τους σέντερ.

Έτσι, στο Oaklant ήταν αναγκασμένοι να κινηθούν για άλλους παίκτες που ενδεχομένως είχαν στη λίστα τους για τη θέση 5, καταλήγοντας στον 29χρονο πρώην σέντερ των Bobcats.Για τον τελευταίο, ενδιαφέρον έδειξαν και οι Miami Heat, που ωστόσο δεν προχώρησαν σε επίσημη πρόταση .

Να σημειωθεί πως οι Warriors θα είναι η έκτη ομάδα τη φανέλα των οποίων θα φορέσει ο Brown στη 10ετή καριέρα του στο ΝΒΑ, αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και με αυτές των Wizards, Lakers, Grizzlies, Pistons, ενώ πέρυσι ανήκε στις "αγριόγατες" από όπου έμεινε ελεύθερος με τη λήξη του συμβολαίου του. Σε 576 παιχνίδια που συμμετείχε το Νο1 του draft το 2001 δεν είχε την εξέλιξη που πολύ περίμεναν, καθώς  μέχρι σήμερα οι αριθμοί του ανέρχονται σε  6,8 πόντους και  5,5 ριμπάουντ σε 22,5 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management