Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

13.12.11

Ανανέωσε ο Parker

Κάτοικος Cleveland τουλάχιστον για ακόμη ένα χρόνο θα παραμείνει ο Anthony Parker, καθώς αποφάσισε να πει το "ναι" στο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας που του πρότειναν οι Cavaliers,  με τις απολαβές του ωστόσο να μην έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

"Το να κρατήσουμε τον Πάρκερ ήταν μία από τις υψηλές μας προτεραιότητες" δήλωσε αρχικά ο general manager των ιπποτών Chris Grant, για να συνεχίσει:"Δίνουμε μεγάλη σημασία στον επαγγελματισμό του και  στην παρουσία  του, τόσο  πάνω στο  παρκέ όσο και στα αποδυτήρια".


Ο 36χρονος σούτινγκ γκαρντ θα αγωνιστεί για μόλις για ένατη χρονιά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, κι αυτό διότι την εξαετία 2000-2006 πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε ομάδες εκτός μαγικού κόσμου, όπως οι Quab City Thnder(CBA),Maccabi Tel Aviv και οι Lottomatica Roma. Παρόλα αυτά, ξεκίνησε την καριέρα του από τους Sixers το 1997, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια, πριν μετακομίσει στο Orlando για ακόμη ένα. Όταν επέστρεψε στο ΝΒΑ(2006), φόρεσε τη φανέλα των Raptrors για τρία συναπτά έτη και στη συνέχεια κατέληξε  στο Cleveland. Σε 443 αναμετρήσεις κατέγραψε 9,3 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ σε 28,2 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα .

Στο μεταξύ, τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν οι Kyrie Irving και Tristan Thompson, οι οποίοι επιλέχτηκαν από το σύλλογο του Ohio στο Νο1 και Νο4 του περασμένου draft. To lockout δεν επέτρεψε στους δύο rookies να βάλουν νωρίτερα από την έναρξη των training camps την υπογραφή τους, ωστόσο ακόμη και με καθυστέρηση αποτελούν πλέον και επίσημα παίκτες των Cavs.Οι τελευταίοι μάλιστα ευελπιστούν να "χτίσουν" μία δυνατή και νεανική ομάδα γύρω τους, η οποία θα πρωταγωνιστήσει τα ερχόμενα χρόνια.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management