Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

13.12.11

Υπέγραψε στους Suns o Price

Aκόμη μία προσθήκη στο ρόστερ τους πραγματοποίησαν οι Suns, αφού μετά την απόκτηση του free agent Sebastian Telfair για ένα χρόνο, συμφώνησαν και με τον επίσης ελεύθερο Ronnie Price. Λεπτομέρειες για το συμβόλαιο που υπέγραψε ο τελευταίος με τους "'Ηλιους" δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως η διάρκεια του θα είναι μονοετή.

Ο 28χρονος πόιντ γκαρντ είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, ότι θα ήθελε να παραμείνει στoυς Jazz, καθώς νιώθει την ομάδα της Utah σαν οικογένεια του.Απ'ότι φάνηκε όμως,  δεν ισχύει το ίδιο και από την πλευρά των "Μορμόνων", αφού προτίμησαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Earl Watson-οποίο προορίζουν για back up του Devin Harris- και να μην ασχοληθούν καθόλου με την περίπτωση του Price.Aντιθέτως, στο Phoenix που αναζητούσαν ακόμη ένα παίκτη για να δίνει ανάσες στον Steve Nash μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε, σπεύδοντας  να τον κάνουν δικό τους αμέσως μόλις τον "άδειασε" η...οικογένεια του.

Ο απόφοιτους του Utah Valley θα αγωνιστεί για έκτη σερί χρονιά στο ΝΒΑ, με το σύλλογο της Arizona να είναι ο τρίτος της καριέρας του, αφού στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα των Kings.Oι αριθμοί του όλα αυτά τα χρόνια παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα,καθώς σε 319 παιχνίδια που έχει βρεθεί στο παρκέ κατέγραψε 3,6 πόντους, 1,3 ασίστ και 1,1 ριμπάουντ σε 11,2 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Παράλληλα, οι Suns προχώρησαν και στην αποδέσμευση του Zabian Dowdell, ο οποίος θα λάβει ότι προβλεπόταν από το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την πρώην πλέον ομάδα του. Την περσινή σεζόν, που ήταν και η μοναδική της καριέρας του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη ο 27χρονος γκαρντ είχε κατά μέσο όρο 5 πόντους και 2,1 ασίστ σε 12,2 λεπτά συμετοχής ανά αγώνα και σε σύνολο 24 αναμετρήσεων.

Τέλος, παίκτης των "'Ηλιων" για την φετινή χρονιά θα είναι και ο Marcus Landry(μεγαλύτερος αδερφός του Carl των Hornets), o oποίος τον περασμένο Ιούλιο υπέγραψε συμβόλαιο με την Γαλλική Gravelines, από όπου αποχώρησε σύντομα για να μετακομίσει στην Ισπανία και τη Manresa σε μία συνεργασία έξι εβδομάδων. Να σημειωθεί ότι ο 26χρονος φόργουορντ τη σεζόν 2009-2010 είχε αγωνιστεί σε έναν αγώνα των Celtics και σε άλλους 17 των Knicks.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management