Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

8.12.11

Πρόταση σε Chandler οι Warriors

Πρόταση ύψους 60 εκατομμυρίων δολαρίων για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας κατέθεσαν οι Warriors στον Tyson Chandler. Οι "πολεμιστές" ευελπιστούν πως μέχρι αύριο(09/12) θα λάβουν την απάντηση του 29χρονου πρώην παίκτη των Mavericks, ώστε να μάθουν αν θα στεφθεί από επιτυχία ο Νο1 στόχος τους για τη θέση του σέντερ ή θα πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους σε εναλλακτικές περιπτώσεις.

Να σημειωθεί πως εφόσον όλα πάνε κατ' ευχήν για το Golden Sate,το ...μάρμαρο της έλευσης του πρωταθλητή Chandler αναμένεται να πληρώσει ο Andris Biedrins, στον οποίο θα χρησιμοποιηθεί ο όρος της αμνηστίας. Κίνηση που θα απαλλάξει τη Χρυσή Πολιτεία από τα 27 εκ. δολάρια -σε διάστημα τριών ετών- που προβλέπει το συμβόλαιο του, για να χωρέσει ο 29χρονος σέντερ στο salary cap.

Το μένει που μένει να μάθουμε, είναι αν ο τελευταίος δώσει άμεσα στην απάντηση του στο σύλλογο του Oaklant ή θα περιμένει ώστε να ακούσει και πιθανές προτάσεις προερχόμενες από New Jersey και Houston και New York, όπου οι Nets, Rockets και Knicks αντίστοιχα ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.Μάλιστα, οι τελευταίοι έχουν μπει "σφήνα" τις τελευταίες μέρες, με σκοπό να τον φέρουν στο "Μεγάλο Μήλο" δυναμώνοντας ακόμη περισσότερο την frontline τους.




 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management