Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

8.12.11

Ανανεώνει ο Oden

Άλλη μία ευκαιρία απ' ότι φαίνεται θα δώσουν στον Greg Oden οι Blazers, καθώς κατέθεσαν πρόταση 8,9 εκατομμυρίων δολαρίων για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. O 23χρονος σέντερ έχει τη δυνατότητα να περιμένει ενδεχόμενες προτάσεις που πιθανότατα θα έρθουν από άλλες ομάδες, αφού είναι restricted free agent. Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε  ο μάνατζερ του, Βilly Duffy, το Νο1 του ντραφτ το 2007 θα δεχτεί την πρόταση του Portland και θα παραμείνει στο σύλλογο τουλάχιστον μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και θα είναι free agent.

Έτσι, ο θηριώδης σέντερ θα βάλει αύριο(09/12) την υπογραφή του στο πλουσιοπάροχο- με βάση τη μέχρι τώρα πορεία του στο ΝΒΑ- συμβόλαιο, όμως θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι τον ερχόμενο Φεβρουάριο, για να επιστρέψει και πάλι στην αγωνιστική δράση.

Ο απόφοιτος του κολεγίου του Ohio στους συνολικά 82 αγώνες που έχει βρεθεί στο παρκέ την διετία 2008-2010, έχει κατά μέσο όρο 9,4 πόντους, 7,3 ριμπάουντ και 1,4 μπλοκ σε 22,1 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Την περσινή χρονιά δεν κατάφερε να ενισχύσει καθόλου την ομάδα του, λόγω  σοβαρού τραυματισμού που του στέρησε όλη τη σεζόν.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management