Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

16.12.11

"Μορμόνος" ο Howard

Συμβόλαιο ενός χρόνου με τους Jazz αναμένεται να υπογράψει(μέσα στη μέρα) ο Josh Howard, ο οποίος έχει συμφωνήσει ήδη με τη νέα του ομάδα, ωστόσο στη Utah περιμένουν και τις ιατρικές εξετάσεις του παίκτη, ώστε να μη βρεθούν προ εκπλήξεως.

"Είναι ένας τύπος που ξέρει καλά την θέση του σμολ φόργουορντ και έχει παίξει σε ομάδα με νοοτροπία νικητή και σε σειρά τελικών του ΝΒΑ" δήλωσε μεταξύ άλλων ο general manager των "Moρμόνων, Kevin O'Connor. Να σημειωθεί πως ο 31χρονος σμολ φόργουορντ είχε συζητήσεις και με τους Blazers, Nets, Spurs και Wizards, επιλέγοντας στο τέλος τους Jazz οι οποίοι του υποσχέθηκαν μεγαλύτερη χρόνο συμμετοχής.

Τα τελευταία δύο χρόνια του απόφοιτου του Wake Forest δεν ήταν και τα καλύτερα της καριέρας του, καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς που του στοίχισαν ένα πολύ μεγάλο μέρος των σεζόν. Επιλέχθηκε στο Νο29 του πρώτου γύρου στο draft του 2003 από το Dallas, όπου και αγωνίστηκε για τα επόμενα επτά συναπτά έτη. Σε 453 αναμετρήσεις που ίδρωσε τις δύο φανέλες των ομάδων που έχει φορέσει μέχρι σήμερα κατέγραψε 15,1 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1,7 ασίστ και 1,1 κλεψίματα σε 31,2 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management