Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

10.12.11

Mένει ο Thornton,ήρθε ο Hayes

Με τη φανέλα των Kings θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Marcus Thornton, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο που θα του αποφέρει συνολικά 40 εκατομμύρια δολάρια. O 24χρονος γκαρντ ήταν restricted free agent και στο Sacramento δεν ήταν διατεθειμένοι να αφήσουν ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία τους να καταλήξει σε άλλη ομάδα. Πράγμα που έδειξαν εμπράκτως, κινούμενοι γρήγορα  και προτού προλάβουν να προσεγγίσουν σοβαρά άλλοι σύλλογοι τον παίκτη τους.

Να υπενθυμιστεί πως ο απόφοιτος του κολεγίου της Louisiana μετακόμισε στα μέσα της περσινής σεζόν από τoυς Hornets στους "βασιλιάδες", με τον Κarl Landry να ακολουθεί την αντίθετη διαδρομή. Στα μόλις 27 παιχνίδια που πρόλαβε να φορέσει τη "μωβ" φανέλα πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, με την απόδοση του να παραμένει σταθερά σε υψηλά επίπεδα. Μάλιστα, η περασμένη χρονιά ήταν η παραγωγικότερη της διετούς καριέρας του αφού είχε κατά μέσο όρο 21,3 πόντους, 4,7 ριμπάουντ, 3,4 ασίστ και 1,7 κλεψίματα σε 38,1 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Από 'κει και πέρα, παίκτης των Kings για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι και ο Chuck Hayes, ο οποίος ήταν ελεύθερος να επιλέξει την ομάδα που θα συνέχιζε την καριέρα του, παίρνοντας την απόφαση να αφήσει το Houston και τους Rockets. O 28χρονος σέντερ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο, με απολαβές που θα φτάσουν τα 21,3 εκ. δολάρια. Στην 6ετή παρουσία του στο ΝΒΑ, ο απόφοιτος του Kentucky αγωνίστηκε στις "ρουκέτες" όπου σε 424 παιχνίδια κατέγραψε 4,4 πόντους, 5,8 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 20,1 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Παράλληλα, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως η περσινή σεζόν του στο σύλλογο του Texas ήταν καλύτερη της καριέρας του.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management